Η Α. Δημητρίου διασκέδασε στον Νότη Σφακιανάκη! Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην Ιερά Οδό ο Νότης Σφακιανάκης. Σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, ο Νότης ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του.

Πολλοί είναι οι φίλοι και θαυμαστές του που τον επισκέπτονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η Άντζελα Δημητρίου διασκέδασε το βράδυ της Παρασκευής μαζί με την παρέα της απολαμβάνοντας τις μεγάλες του επιτυχίες ενώ ο Νότης Σφακιανάκης της αφιέρωσε πολλά τραγούδια.

Σε διπλανό τραπέζι διασκέδαζε και η Ναταλία Δραγούμη, χαμογελαστή και ευδιάθετη, παρέα με τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να πετάνε λουλούδια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Νότης Σφακιανάκης μέσα από ερωτικά, χορευτικά αλλά και κοινωνικά τραγούδια ψυχαγωγεί και καθηλώνει τους φίλους του από το πρώτο λεπτό, που δεν σταματούν λεπτό να τον αποθεώνουν και να τον χειροκροτούν. Ο ανεπανάληπτος τρόπος ερμηνείας του, η ανατρεπτική εμφάνιση του επί σκηνής και η βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία του με το κοινό αποτελούν το τρίπτυχο που γεμίζει το βράδυ μας στην Ιερά Οδό με μουσική, κέφι και ουσία. Οι δυναμικές χορογραφίες του Gary Mardon, το ατμοσφαιρικό σκηνικό, τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες συνθέτουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Στο πλευρό του η ταλαντούχα Φανή Δρακοπούλου, μια γνήσια λαϊκή φωνή που ξεσηκώνει το κοινό με την φωνή της και την προσεγμένη παρουσία της καθώς και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire που προσδίδουν με την ενέργειά τους ένα rock ήχο και χαρακτήρα στο σχήμα σε ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό πρόγραμμα.

Read More

And More