Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.07.2015 | 13:16

O Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά για τη νέα του σχέση: «Είμαι ερωτευμένος, ζω κάτι πρωτόγνωρο»

O Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά για τη νέα του σχέση: «Είμαι ερωτευμένος, ζω κάτι πρωτόγνωρο»
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τρελά ερωτευμένος κι έτοιμος για γάμο και παιδί δηλώνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κι ίσως είναι από τις πρώτες φορές που μιλά έτσι ανοιχτά για τα συναισθήματά του. Διάβασε τη συνέντευξη που έδωσε στο πειοδικό People.

Αλήθεια γιατί μια γυναίκα να μείνει μαζί σου;
Δεν έχω να δώσω παλάτια και λεφτά και δεν είμαι καλός στα λόγια. Αλλά όταν αγαπάω προσφέρω τον εαυτό μου.

Και γιατί να σε εγκαταλείψει;

Γιατί μπορεί να μου τύχει η πιο στραβή παρεξήγηση που δεν θα μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα! Μου έχει τύχει να είμαι η περίπτωση ότι «υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά». Επίσης είμαι πολύ δυναμικός και αυτό τους τρομάζει γιατί δεν είναι του χεριού τους. Όλοι ζητάμε κάτι. Αλλά το ζητάμε στην ποσότητα που το αντέχουμε.

Είσαι λίγο απολυταρχικός σε μια σχέση;
Όχι. Αλλά έχω πληγωθεί από τις σχέσεις, επειδή μπορεί να δώσω χίλια πράγματα το δευτερόλεπτο -γιατί θέλω, όχι γιατί μου το ζητάει η άλλη. Έτσι έχω γίνει πλέον πολύ μυγιάγγιχτος. Επειδή έχω πονέσει κι επειδή δεν θέλω να περάσω το δικό μου πόνο προτιμώ αν δω ότι κάτι δεν μου κάθεται καλά να το πω. Και δεν δέχομαι να έχει ο άλλος εγωισμό. Θεωρώ ότι όταν έχεις σχέση, έχεις κάνει σεξ και τα δύο γίνουν ένα δεν γίνεται να έχεις εγωισμό για έναν άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Αλλά όχι, δεν θέλω να έχω καθόλου το πάνω χέρι. Μου αρέσει να υπάρχει συζήτηση.  Να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον.

Εσύ από τι τύπο γυναίκας έλκεσαι;
Είναι η αύρα της το χαμόγελό της… Είμαι σεξουαλικός άντρας για να μην κοιτάω την εξωτερική εμφάνιση. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι γυμνασμένες. Μου αρέσουν οι δυναμικές που να ξέρουν να σταθούν. Που η γυναίκα θεωρητικά να είναι ένα βήμα πίσω από τον άντρα αλλά ουσιαστικά να είναι ένα βήμα μπροστά του.
katerina skourli dimitris alexandrou

Οι φωτογραφίες (μαζί με το μοντέλο, Κατερίνα Σκουρλή) σε δείχνουν ερωτευμένο… είναι έτσι;
Είμαι και περνάω κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που είχα να ζήσω πολύ καιρό. Και όταν ερωτεύομαι κολλάω και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Θέλω να είμαι συνέχεια με τον άλλο. Ακόμα και αυτά που έκανα μόνος μου θέλω να τα κάνω με τον άλλον. Είμαι φουλ μαζί του.Λες ότι σου αρέσει ο γάμος…. Δεν νιώθεις μικρός για κάτι τέτοιο;
Θέλω να παντρευτώ είναι αλήθεια. Τι σημαίνει μικρός; Από την μια πρέπει ο Θεός να σου φέρει την κατάλληλη γυναίκα και εσύ να μπορείς να τη δεις και από την άλλη το λένε για να συλλέξεις εμπειρίες. Έχω πάει με τόσες πολλές γυναίκες στη ζωή μου που καλύπτω και τον εγγονό  μου. Άρα δεν είναι θέμα εμπειριών. Είναι να κατασταλάξεις σε έναν άνθρωπο. Εμένα μου αρέσουν τα παιδιά. Πέρα από την έλλειψη του πατέρα μου που μου λείπει και θα ήθελα να το αναπληρώσω, είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να είμαι σε μα σχέση, να δημιουργήσω τη δική μου εστία.

Πόσο σίγουρος είσαι ότι μπορείς να βρεις την κατάλληλη γυναίκα;

Οι άνθρωποι γίνονται ανταγωνιστικοί και καχύποπτοι μεταξύ τους κι εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Εμένα μου αρέσει να είναι ο άλλος αυθόρμητος.  Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να υπάρξει η αιώνια σχέση. Όχι γιατί δεν θέλω αλλά γιατί συμβαίνει οι άνθρωποι να απομακρύνονται. Όμως θέλω ένα παιδί έστω και αν η σχέση δεν κρατήσει…

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10