Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Σήμερα παντρεύονται!

Σήμερα γάμος γίνεται. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη θα ανέβουν σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια λιτή και ρομαντική τελετή στο θυμάρι της Παλαιάς Φώκαιας και είναι στην καλύτερη στιγμή της ζωής τους.
Αν και οι δυο τους δηλώνουν cool με τις ετοιμασίες του γάμου, τα έχουν όλα υπό έλεγχο και περιμένουν πώς και πώς τη μεγάλη στιγμή που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά.
Κουμπάροι τους θα είναι οι καλοί τους φίλοι Νάντια Κοντογεώργη και Λάμπρος Φισφής και κοντά τους θα έχουν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

/

Το ζευγάρι, άλλωστε, δεν έχει να αγχωθεί για τίποτα, αφού πριν λίγες μέρες έκαναν και την πρόβα generale του γάμου τους με ένα pre-wedding photoshooting για το περιοδικό Hello!
Με ένα ρομαντικό λευκό νυφικό η τραγουδίστρια και ένα μπλε γαμπριάτικο κουστούμι ο γνωστός ηθοποιός – παρουσιαστής πόζαραν μαζί και μας έδωσαν μια γεύση από το πώς θα είναι ως… love and married!
Όσο για το love story τους, o Δημήτρης Μακαλιάς αποκαλύπτει: “Δεν ξέρω πώς προέκυψε η σχέση μας. Ήταν κάτι αναπάντεχο, αλλά πολύ όμορφο”, ενώ η Αντιγόνη αναφέρει πως ο “Δημήτρης είναι ο άντρας της ζωής της” και ότι θέλει να κάνουν μαζί… παιδιά.

Εμείς να τους ευχηθούμε η ώρα η καλή!

Read More

And More