Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Το γαμήλιο party του ζευγαριού! Φωτογραφίες

Γαμήλιο party πλάι στο κύμα για τον Δημήτρη Μακαλιά και τη Αντιγόνη Ψυχράμη. Το διάσημο ζευγάρι μετά τη ρομαντική τελετή στην Παναγία την Καταφυγιώτισσα στο θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας γλέντησε με τους φίλους του σε παραλιακό στέκι στη Γλυφάδα.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ


Και ήταν όλοι εκεί… Φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα του Δημήτρη και της Αντιγόνης περίμεναν με χαμόγελα τους νεόνυμφους που εμφανίστηκαν στο party… χορεύοντας! Ο Δημήτρης με μια σαμπάνια στο χέρι έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η βραδιά και η μουσική δεν σταμάτησε ως το πρωί.

Οι δυο τους ευχήθηκαν στους καλεσμένους, χόρεψαν αγκαλιά και έκοψαν την τούρτα – υπερπαραγωγή που ετοίμασε για εκείνους η Άντα Λιβιτσάνου.
Κοντά στο ζευγάρι, αυτήν την όμορφη στιγμή όμως βρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους η Μιμή Ντενίση με την κόρη της Μαριτίνα, η Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη και την κόρη του Φωτεινή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Όλγα Λαφαζάνη, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Κώστας Μαρτάκης, η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, η Άννα Νταλάρα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:

Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Καραβάτου

Άννα Νταλάρα

Ευαγγελία Συριοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης, Νάντια Κοντογεώργη, Σμαράγδα Καρύδη

Read More

And More