Δημήτρης Σκαρμούτσος: Οι δύο γάμοι και η γυναίκα της ζωής του!

Ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος ξεδιπλώνει την περιπετειώδη ζωή του στο ΟΚ!, μιλάει για τους δύο προηγούμενους γάμους του, τον 14χρονο γιο του Δημήτρη κα ιτη γυναίκα της ζωής του Μαριέττα Ντάνα.

Σε ποια ηλικία είχες την πρώτη σου ερωτική επαφή;
Στα 15. Είχα πάει διακοπές με τους γονείς μου στη Μονεμβασιά και έγινε με μία εξαιρετική κοπέλα που είχα γνωρίσει εκίνο το καλοκαίρι εκεί. Νόμιζα ότι ήμουν άλλος άνθρωπος μετά από αυτό. Αισθάνθηκα ότι απελευθερώθηκα.

Με την Τίφανι την πρώτη γυναίκα σου πού γνωριστήκατε;
Γνωριστήκαμε στο Λος Άντζελες, σε ένα πάρτι που είχε γίνει σε αποθήκη. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ήταν πολύ της μόδας να γίνονται μυστικά πάρτι σε διάφορα μέρη και, επειδή το Λονγκ Μπιτς, όπου μέναμε τότε είχε πολλές αποθήκες, συνήθιζαν να σπάνε την κλειδαριά, να στήνουν τις ηχητικές εγκαταστάσεις και να ενημερώνουν τον κόσμο από στόμα σε στόμα. Ήμουν 18 χρονών και μείναμε μαζί με διάφορα σκαμπανεβάσματα, περίπου μια δεκαετία. Στα 26 αποφασίσαμε να παντρευτούμε και δύο χρόνια μετά χωρίσαμε. Στο Λας Βέγκας είναι πολύ εύκολο να παντρευτείς γιατί είναι εξίσου εύκολο να χωρίσεις. Ήταν ένας πολύ επεισοδιακός γάμος, γιατί είχε προηγηθεί ένα μπάτσελορ πάρτι που κράτησε για τρεις ημέρες. Είχα εξαφανιστεί με τους φίλους μου και όταν γυρίσαμε πια στο ξενοδοχείο, βρήκαμε την Τίφανι με τις φίλες της να έχουν ειδοποιήσει μέχρι και την αστυνομία για να μας βρουν. Όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς μετά από τρεις μέρες αγωνίας, έγινε χαμός!

Πώς αντέδρασες όταν η δεύτερη σύζυγός σου Αφροδίτη, σου ανακοίνωσε ότι θα γίνεις πατέρας;
Ήμουν φοβισμένος, αλλά εξαιρετικά χαρούμενος. Νομίζω ότι όποιον άντρα κι αν ρωτήσεις, δεν πρόκειται ποτέ να σου πει ότι ένιωσε έτοιμος να αποκτήσει παιδί. Η πατρότητα έρχεται και σε βρίσκει. Εμένα με βρήκε στα 30 μου και είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή μου. Η γέννηση του παιδιού μου ήταν η αφορμή να γυρίσω στην Ελλάδα και να πάω στα Χανιά, μια πόλη που λατρεύω. Έμεινα σχεδόν πέντε χρόνια εκεί, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους κι έχω πει ότι είναι το μέρος που θα ήθελα να γεράσω. Είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν εξαιρετικό γιο, τον Δημήτρη, που είναι τώρα 14 χρονών. Ο ερχομός του άλλαξε εντελώς τον τρόπο που έβλεπα τα πράγματα. Μέχριτότε είχα μέσα μου θυμό. Πίστευα ότι όλοι είναι εναντίον μου, είχα πρόβλημα με το αλκοόλ και τις ουσίες. Είχα περάσε άσχημα. Ο ερχομός του Δημήτρη μου έβγαλε συναισθήματα που δεν πίστευα ότι είχα. Μέχρι τότε δεν ήξερα πώς να δείχνω την αγάπη μου.

O Άκης Πετρετζίκης δήλωσε πρόσφατα ότι «ο μάγειρας που έχει παραπάνω κιλά δεν δουλεύει παρά μόνο τρώει».
Θα ήταν πολύ κρίμα να κρίνω πόσο εργάζεται κανείς από το βάρος του. Ειδικότερα όσοι εργάζονται σε κουζίνα έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου. Κάποιοι από εμάς είμαστε χοντροί, κάποιοι είναι πιο αδύνατοι. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πόσο σκληρά δουλεύουμε. Θεωρώ ότι το παιδί είπε μια βλακεία και δεν πρέπει να δώσουμε συνέχεια.

Εδώ και τρία χρόνια είσαι ζευγάρι με τη Μαριέττα Ντάνα. Σκέφτεστε να παντρευτείτε;
Tη Μαριέττα την αγαπώ πάρα πολύ. Έχουμε τα σκαμπανεβάσμτά μας, γιατί είμαι άνθρωπος με πολλά ελαττώματα, αλλά πιστεύω ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο που μπορεί να σε καταλάβει ακόμα και μ΄ ένα βλέμμα.

/

Υπάρχει ενδεχόμενο το 2015 να σε βρει για τρίτη φορά γαμπρό;
Θα δούμε. Είμαι με έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ, οπότε η φυσική συνέπεια είναι αυτή.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Read More

And More