Δ. Ουγγαρέζος: Δεν έχω άγχος να παντρευτώ, αλλά θα ήθελα να κάνω παιδί νωρίς!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, πέρα από πετυχημένος παρουσιαστής, απασχόλησε ιδιαίτερα τα Media τον τελευταίο καιρό, τόσο με το ταλέντο του στο τραγούδι… όσο και για το αν έχει σχέση ή όχι με την τραγουδίστρια των Otherview, Κρυσταλλία.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, αποκαλύπτει πως έχει τύχει να τον φλερτάρει κοπέλα κι αισθάνθηκε αμήχανα, γιατί προτιμά να φλερτάρει ο ίδιος -είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας κι όχι κυνηγού- και απαντά αρχικά, στο πώς συμπεριφέρεται ένας άνθρωπος που είναι πάντα η ψυχή της παρέας, όταν έχει τις μαύρες του…

”Στις ”μαύρες” μου, χρειάζομαι το χρόνο ”αποφόρτισής” μου. Είμαι και κυκλοθυμικός ως άνθρωπος. Καλώς ή κακώς, στη δουλειά μας πρέπει να είσαι ευδιάθετος. Δεν μιλάω για υποκρισία ή ”προσωπείο”, αλλά να μην μεταφέρεις τα προβλήματά σου. Όταν λοιπόν, μου συμβαίνει να μην είμαι καλά, προσπαθώ να είμαι με δικούς μου ανθρώπους και να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, μέχρι και να τραγουδάω. Όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στην Αγγλία, στην εξεταστική είχα πολύ πίεση και τραγουδούσα στη φοιτητική εστία. Και κάθε Δευτέρα ο υπεύθυνος μου έβαζε πρόστιμο 10 λίρες!”

Είναι και εξωστρεφής…
”Είναι πολύ λογικό όταν σε μια παρέα φέρνουν έναν Ουγγαρέζο, που λέει τα ανέκδοτα, που έχει κάτι να πει για όλα, να υπάρχουν κάποιοι που θα πουν ”τι είναι αυτός;”. Αυτό είναι ένα πρόβλημα του χαρακτήρα μου, που λύνεται όταν με γνωρίσουν. Δεν προσπαθώ να εκβιάσω την αποδοχή, είμαι έτσι. Όταν καταλάβω ότι κάποιος ενοχλείται, κατεβάζω ταχύτητα. Και όταν νιώσω ότι παρεκτρέπονται τα πράγματα, απλώς λέω ένα ”συγνώμη” – και το κάνω αβίαστα.”

Οι αληθινές φιλίες στο χώρο του…
”Οι σχέσεις στο χώρο δεν είναι εύκολες, γιατί εκ των πραγμάτων ο χώρος είναι πολύ επιφανειακός. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και το εφήμερο στοιχείο. Σήμερα μπορεί να σε βρίζω, αύριο μπορεί να βρεθούμε σε ένα event και να είναι όλα μια χαρά. Ο χώρος δεν ευνοεί τις φιλίες…”

Κεφάλαιο ”οικογένεια”
”Όταν ο Γιώργος έγινε πατέρας, είναι γεγονός ότι μου ενίσχυσε αυτό το αίσθημα που έχω. Η γέννηση ενός παιδιού αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και αυτό ένιωσα κι εγώ, να θέλω να γίνω οδηγός ή προστάτης ενός ανθρώπου. Θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Δεν έχω άγχος να παντρευτώ, απλώς θα ήθελα να κάνω παιδί νωρίς – αλλά δεν είναι εμμονή μου.”

Ισχύει ότι έχει σχέση με την Κρυσταλλία; ”Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό. Εδώ και δύο μήνες έχω αποφασίσει να μην μιλάω για τέτοια θέματα.”

Φλερτάρισμα
”Νομίζω ότι έχω καλό κριτήριο… Οι κοπέλες που έχω φλερτάρει δεν ήταν απλώς όμορφες. Μου έβγαζαν και ότι δεν ”ψάρωναν” με το ότι είμαι γνωστός.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More