Απόστολος Ρίζος: Τα παιχνίδια της μοίρας που σημάδεψαν την οικογένειά του – Ποιος είναι ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη Δημήτρη Ρίζου. Ο γιος του, Απόστολος έπεσε θύμα τροχαίου την Παρασκευή το βράδυ ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του. To TLIFE επικοινώνησε με τον ίδιο ο οποίος μας ενημέρωσε για το πόσο σοβαρή παραμένει η κατάσταση του γιου του έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Μεγάλη Δευτέρα.

Δημήτρης Ρίζος: Στο TLIFE για τα νεότερα της υγείας του γιου του Απόστολου μετά το τροχαίο

Οι γιατροί είναι ανήσυχοι και αισιόδοξοι ενώ όλη η οικογένεια είναι στο πλευρό του 33χρονου. Η ξαδέρφη του Στεφανία Ρίζου έγραψε ένα σχόλιο στο twitter μιλώντας για το ατύχημά του. Δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του δημοσιογράφου και εκδότη ζει παρόμοιες καταστάσεις.

Ένα χρόνο πριν ο Δημήτρης Ρίζος είχε εμπλακεί σε δυστύχημα με θύμα έναν 85χρονο. (διάβασε εδώ όλα όσα είχε πει στην Τατιάνα) Επίσης, πριν από μια δεκαετία η ανιψιά του είχε χάσει τη ζωή της, σε ηλικία μόλις 25 ετών. Η απώλεια της Σοφίας ήταν μεγάλο σοκ για τον Απόστολο αφού ήταν μία από τις αγαπημένες του ξαδέρφες.

Ποιος είναι όμως ο Απόστολος Ρίζος; Είναι η μεγάλη αδυναμία του δημοσιογράφου. Παιδί από τον δεύτερο γάμο του με την Γωγώ Οικονομίδου. Ο Δημήτρης Ρίζος έχει έναν ακόμη γιο, τον Χρήστο από την πρώτη του γυναίκα Βίλμα ο οποίος εργάζεται ως εικονολήπτης. Από τον τρίτο του γάμο με την Πέγκυ έχει αποκτήσει μία κόρη την Δήμητρα με την οποία ο Απόστολος είναι ιδιαίτερα δεμένος.

Παιδί χαμογελαστό και ευγενικό αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας. Αν και δεν ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία ζει από μικρός τους ρυθμούς του πατέρα του και πολύ συχνά περνούσε ώρες ατελείωτες στην εφημερίδα “Αδέσμευτος Τύπος”. Πάντα μαζί του είχε παρέα τον σκυλάκο του καθώς αγαπάει πολύ τα ζώα.

Στην εφημερίδα μάλιστα ανέλαβε το διαφημιστικό τμήμα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Athens College αλλά και στο Λονδίνο πάνω στα οικονομικά. Υπό την επίβλεψή του ήταν και το λογιστήριο. Μετά το κλείσιμο της εφημερίδας δημιούργησε δική του εταιρεία με αποστολές εταιρικών δώρων.

Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More