Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.12.2012 | 14:30

Αποζημίωση σε δημόσια υπάλληλο γιατί τραυματίστηκε ενώ έκανε σεξ!

Αποζημίωση σε δημόσια υπάλληλο γιατί τραυματίστηκε ενώ έκανε σεξ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Συνέβη στην Αυστραλία. Μια δημόσια υπάλληλος τραυματίστηκε σε επαγγελματικό ταξίδι, ενώ έκανε σεξ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Και επειδή τραυματίστηκε, δικαιούται να κρατήσει την αποζημίωση που της είχε χορηγηθεί με δικαστική απόφαση. 
 
Το Ομοσπονδιακό δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε την έφεση που είχε υποβάλει η ασφαλιστική εταιρεία του δημοσίου Comcare εναντίον της χορήγησης αποζημίωσης. Τόσο πρωτόδικα όσο και τώρα, η αυστραλιανή Δικαιοσύνη αποφάνθηκε πως η συγκεκριμένη δημόσια υπάλληλος δικαιούται την αποζημίωση.
 
Πιο συγκεκριμένα, το 2007, στο πρόσωπο της γυναίκας από την Καμπέρα, έπεσε ένα φωτιστικό, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι με τον φίλο της και έκαναν έρωτα. Η υπάλληλος, το όνομα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκε, ζήτησε από τον εργοδότη της αποζημίωση για το ατύχημά της, σημειώνοντας ότι υπέστη σωματικά αλλά και ψυχολογικά τραύματα. 
 
Η υπάλληλος προσέφυγε στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, ζητώντας αποζημίωση, γιατί την ώρα του ατυχήματος βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι, στο δωμάτιο που της πλήρωνε η υπηρεσία της.

Διάβασε περισσότερα για αυτή την πραγματικά απίστευτη ιστορία στο Newsit
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10