Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.08.2011 | 16:34

'Ανοιξε η εθνική Αθηνών - Πατρών και η γέφυρα του Ρίου - Επεισόδια στην Κρήτη

'Ανοιξε η εθνική Αθηνών - Πατρών και η γέφυρα του Ρίου - Επεισόδια στην Κρήτη
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Κανείς δεν γνωρίζει ποιό θα είναι το επόμενο βήμα των ιδιοκτητών ταξί μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει εγκύκλιο στους περιφερειάρχες διατάσσοντας την αφαίρεση των αδειών κυκλοφορίας για ένα χρόνο όσων αποκλείουν τους δρόμους.
 
Μετά από πολύωρο αποκλεισμό και ουρές χιλιομέτρων οι ιδιοκτήτες ταξί της Αχαϊας και της Αιτωλοακαρνανίας που είχαν κόψει στα δυο την Δυτική Ελλάδα αποφάσισαν στις 15.30 να ανοιξουν την Αθηνών - Πατρών και την Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.


 
Στην Κρήτη, προηγήθηκαν επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και ιδιοκτητών ταξί, ενώ έπεσαν και δακρυγόνα αφού το αεροδρόμιο Καζαντζάκης ήταν σε κατάσταση πολιορκίας για πολλές ώρες. Αυτή την ώρα γίνεται γενκή συνέλευση των ιδιοκτητών έξω από το αεροδρόμιο.
 
Νωρίτερα, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, στρατηγός Μ. Παραβολιδάκης, κατάφερε να πείσει τους ιδιοκτήτες ταξί που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο του αεροδρομίου να αποχωρήσουν και στη συνέχεια έδωσε εντολή στα λεωφορεία να προσεγγίσουν το κτίριο για να αποβιβάσουν τουρίστες έξω από την αίθουσα αναχωρήσεων.

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10