Θύμα ληστείας η Celine Dion – Διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι της και της άδειασε το… ψυγείο!

Θύμα μιας πρωτότυπης ληστείας έπεσε η Celine Dion, αφού διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της και της άδειασε το… ψυγείο. Η αστυνομία τον συνέλαβε την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει μπάνιο!
Πέρα από το αρχικό σοκ, η γνωστή τραγουδίστρια σίγουρα θα θυμάται για πολλά χρόνια αυτήν την περιπέτεια. Πώς έγιναν όμως τα πράγματα;
Σύμφωνα με το TMZ, ο 36χρονος Daniel Bedard πήδηξε το φράχτη του σπιτιού της Celine στο Μόντρεαλ του Καναδά και εισέβαλε στην οικεία της. Η ίδια, ο σύζυγός της Rene Angelil και τα τρία τους παιδιά απουσίαζαν και έτσι ο διαρρήκτης μπόρεσε να δράσει ανενόχλητος μέχρι που τον εντόπισε ο συναγερμός και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Ο ίδιος πάντως δεν αγχώθηκε και αφού άνοιξε το ψυγείο κι έφαγε ό,τι υπήρχε εκεί και ετοιμάστηκε να κάνει το μπάνιο του. Όταν εκείνος είδε την αστυνομία ξαφνιάστηκε και οι αρχές των συνέλαβαν αμέσως. Σύμφωνα, μάλιστα , με τον εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, Franco Di Genova, ο Bedard καταδικάστηκε για διάρρηξη και φθορά ξένης περιουσίας, αφού είχε κλέψει και τα κλειδιά του σπιτιού από το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη.

Read More

And More