Δύσκολες ώρες για την Celine Dion – Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη φωνή της

Ώρες αγωνίας περνά η Celine Dion, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη φωνή της και ακυρώνει τη μια συναυλία μετά της άλλη. Η διάσημη ερμηνεύτρια έχει φλεγμονή στις φωνητικές της χορδές και δημοσιεύματα την θέλουν να νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο στο Los Angeles.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η διάσημη τραγουδίστρια ακύρωσε την εμφάνισή της στο Caesar’s Palace Casino που είχε προγραμματίσει στο Las Vegas και δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί live μέχρι και τις 9 Ιουνίου. Οι θεράποντες ιατροί της συστήνουν ξεκούραση και ηρεμία.

Δήλωση πάντως, έκανε και η ίδια η Dion, που αναφέρει ότι δεν είναι σε θέση ακόμη να γνωρίζει ποιο είναι αυτό το διάστημα που χρειάζεται για να επανέλθει πλήρως στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. “Προσπάθησα να τραγουδήσω, αλλά δεν μπορούσα να ελέγξω τη φωνή μου. Δεν ξέρω σε πόσο καιρό θα γίνω καλά”, έγραψε χαρακτηριστικά.
Εξίσου προβληματισμένη εμφανίζεται η οικογένειά της και για τα δίδυμά της, τα οποία είναι περίπου τριών ετών σήμερα, αλλά και για τον 70χρονο σύζυγό της Rene Angelil, που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πολλά προβλήματα υγείας.

Read More

And More