Η Disney World γιορτάζει την 40η επέτειό της! Όλη η ιστορία μέσα από φωτογραφίες!

Σαράντα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη δημιουργία του πρώτου πάρκου της Disney! Ας ξεναγηθούμε λοιπόν, στον χώρο, όπου κάποτε γίνονταν οι ασταμάτητες εργασίες, έως ότου εμείς μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτό…

…και άλλα πολλά!

Ο Walt Disney!

Η επόμενη τοποθεσία του Ορλάντο της Φλόριντα, ήταν εκείνη που επιλέχθηκε για να για να κατασκευαστεί το γνωστό σε όλους πάρκο και η Disney άρχισε αμέσως να αγοράζει γη κρυφά. Περί τα τέλη της δεκαετίας του 1960, ξεκίνησε η κατασκευή του στις ακτές της λίμνης Bay.

Η φωτογραφία με το Magic Kingdom, που σύντομα έγινε ένα από τα πιο πολυφωτογραφισμένα κτίρια, στήνεται στη Disney World στο Ορλάντο το 1971.

Ο διακοσμητής χώρων, Charlie Sepulveda, όπως διαβάσαμε στο Time, δημιουργεί στις 31 Οκτωβρίου 1969, σε πραγματικά μεγάλες διαστάσεις τους ήρωες της Disney για το πάρκο ψυχαγωγίας ”Walt Disney World”.

Ο αδερφός του Waly Disney, Roy O. Disney, έχοντας δίπλα του τον Mickey Mouse, καλωσορίζει τους επισκέπτες στα εγκαίνια της Disney World την 1 Οκτωβρίου 1971.

Παιδάκι απολαμβάνει τη βόλτα του τον Νοέμβριο του 1972, μαζί με τον Mickey!

Αύγουστος επίσης του 1972. Ο κόσμος στο δρόμο απολαμβάνει το μαγικό πάρκο!

Το ”Spaceship Earth” καθώς ετοιμάζεται στις 26 Σεπτεμβρίου 1982.

Στις 4 Οκτωβρίου 1986, ένα παιδάκι απόλαυσε την βόλτα του με το αερόστατο του Mickey!

Στις 25 Μαρτίου 2009, η Χιονάτη δίνει ένα φιλάει σε μια ”μικρή πριγκίπισσα” σε επίσημο δείπνο στο Akershus Royal Banquet Hall στη Νορβηγία.

Εσύ τι θα ήθελες να δεις από κοντά στον μαγικό αυτόν κόσμο;

Read More

And More