Οι τυχεροί που κέρδισαν προσκλήσεις για την avant premiere της νέας ταινίας του Disney “Αεροπλάνα”!

Το TLIFE σε στέλνει σινεμά… Δέκα τυχεροί που πήραν μέρος στο διαγωνισμό μας κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για την νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, “Αεροπλάνα”. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ταινία σε avant premiere την Τρίτη 20 Αυγούστου στο Village στο Mall Athens στο Μαρούσι:

1. AΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ
2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΨΥΧΡΑΜΗ
3. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΟΡΜΑΚΛΙΩΤΗ
4. ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ
5. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
6. ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
7. ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΤΩΓΟΥΔΗ
8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΔΗΣ
9. ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
10. ΛΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ώρα έναρξης της avant premiere είναι 19:00 (ώρα προσέλευσης 18:30) ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 22 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D.
Όσο οι τροχοφόροι ήρωες των Αυτοκινήτων (Cars) γκαζώνουν στους δρόμους, σε έναν άλλο κόσμο, πιο ψηλά, κάποιοι νέοι παράτολμοι ήρωες διασχίζουν τους αιθέρες στη νέα τρισδιάστατη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Disney.

Τα “Αεροπλάνα” (Planes) είναι μια συναρπαστική κωμωδία με γερές δόσεις δράσης, σε παραγωγή του John Lasseter, ενός από τα πιο δημιουργικά μυαλά του σύγχρονου animation, που υπόσχεται να μας συγκινήσει με την ιστορία του Ντάστι, ενός ταπεινού μονοκινητήριου αεροπλάνου που τολμά να λάβει μέρος στην πιο δύσκολη δοκιμασία της ζωής του.

Μαζί του θα γνωρίσουμε μια νέα αξέχαστη ομάδα, θα έρθουμε σε επαφή με εναέριους «κινητήρες» από κάθε γωνιά της γης και θα κάνουμε τον γύρω του κόσμου στους αιθέρες: Αμερική, Γερμανία, Μεξικό, Ινδία και Κίνα είναι μερικά από τα μέρη που θα επισκεφθούμε. Ας δέσουμε τις ζώνες μας, λοιπόν, και ας φορέσουμε τα 3D γυαλιά μας, γιατί είναι ώρα να απογειωθούμε!

Σύνοψη:
Ο Ντάστι (φωνή, Γιώργος Καπουτζίδης) είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό εναέριο αγώνα ταχύτητας. Υπάρχουν όμως μερικά εμπόδια. O Ντάστι δεν είναι φτιαγμένος για να πετάει σε αγώνες, αλλά για να ψεκάζει καλλιέργειες, αλλά το κυριότερο είναι ότι τρέμει τα ύψη, καθώς πάσχει από υψοφοβία. Παρόλους του φόβους του και χάρη στην ενθάρρυνση του μέντορά του Σκίπερ (φωνή, Ντίνος Σούτης), ενός μαχητικού αεροπλάνου του πολεμικού ναυτικού, ο πρωταγωνιστής με τον ένα κινητήρα και τους μόλις 680 ίππους καταφέρνει να κριθεί, οριακά βέβαια, υποψήφιος για να διαγωνιστεί.

Το φιλότιμο του Ντάστι και το γεγονός ότι είναι πραγματικά γρήγορος θα απειλήσουν τον πρωταθλητή Ριπσλίνγκερ (φωνή, Τηλέμαχος Κρεβάικας), που θα κάνει τα πάντα για να αποτύχει ο αντίπαλός του. Όταν όμως προκύψει μια μεγάλη ανατροπή στο αποκορύφωμα του αγώνα, ο Ντάστι θα χρειαστεί όλο του το κουράγιο για να ανταποκριθεί στην υπέρτατη δοκιμασία. Με την υποστήριξη των παλιών και νέων του φίλων, ο ήρωας θα φτάσει τόσο ψηλά όσο δεν είχε ποτέ του ονειρευτεί. Και μαζί του όλοι εμείς.

Διάρκεια: 92’
Σκηνοθεσία: Klay Hall
Σενάριο: Jeffrey M. Howard
Executive Producer: John Lasseter
Φωνές: Ντάστι (Γιώργος Καπουτζίδης), Ντότι (Ντορέττα Παπαδημητρίου), Σκίπερ (Ντίνος Σούτης), Ριπσλίνγκερ (Τηλέμαχος Κρεβάικας)

Read More

And More