Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.09.2014 | 15:33

“RUN with your DOG”: Το πρώτο DOG-RUN στην Ελλάδα!

“RUN with your DOG”: Το πρώτο DOG-RUN στην Ελλάδα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία διοργανώνει το πρώτο DOG-RUN στην Ελλάδα, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, 08:00-13.00, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης. Μια πρωτότυπη ψυχαγωγική εκδήλωση φιλοζωικού χαρακτήρα, που πραγματοποιείται  σε συνεργασία και υποστηρίζει το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, αφού για κάθε συμμετοχή, τα Friskies τής προσφέρουν 2 κιλά τροφής. Στην εκδήλωση θα συμβάλει και ο Διπλωματούχος Εκπαιδευτής Σκύλων και Σύμβουλος Συμπεριφοράς,  Γεώργιος Κωστόπουλος. 

Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν μαζί με το κατοικίδιό τους μια απόσταση 2 χιλιομέτρων, χωρισμένοι σε ομάδες των 25. Το έπαθλο για τους πρώτους νικητές είναι τροφή για 1 ολόκληρο χρόνο. Οι δεύτεροι και τρίτοι νικητές κερδίζουν τροφή για 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα. Κατά τη διάρκεια του DOG-RUN, θα προσφέρονται στους συμμετέχοντες φυσικό μεταλλικό νερό, μπάρες δημητριακών καθώς και ροφήματα.

Mπες στο www.runwithyourdog.gr , πάρε μέρος στο πρώτο DOG-RUN και στήριξε το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας! Οι συμμετοχές ανοίγουν στις 10/09/2014

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10