Βρέθηκαν τα όπλα των αδίστακτων ληστών που δολοφονησαν τον 34χρονο!

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα δολοφονείται εν ψυχρω ένας άνθρωπος και μάλιστα οικογενειάρχης, από αδίστακτους ληστές!

Αυτή τη φορά είχαν στήσει καρτέρι. Οι δυο ληστές πήγαν με μια μηχανή έξω από το κοσμηματοπωλείο και περίμεναν τον άτυχο 34χρονο να έρθει να ανοίξει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμιά εκτίμηση για τους αδίστακτους που δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον άτυχο κοσμηματοπώλη, έναν πατέρα, έναν επαγγελματία που έκανε το μοναδικό λάθος να προσπαθήσει να προστατέψει τον κόπο του. Οι δράστες πέταξαν τα όπλα μερικά μέτρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος. Το πιστόλι και το καλάζνικοφ που χρησιμοποίησαν για να αφαιρέσουν τη ζωή του 34χρονου βρέθηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας και έχουν μεταφερθεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Και όλοι περιμένουν να “μιλήσουν”…

Το χρονικό της τραγωδίας

Οπλισμένοι με “καλάσνικοφ” και αποφασισμένοι για όλα μόλις είδαν τον κοσμηματοπώλη να βγάζει τα κλειδιά και να απενεργοποιεί το συναγερμό του επιτέθηκαν. Πήγαν πλάι του και το είπαν να μην κινηθεί.

Γυμνασμένος, ψηλός (παλιός μπασκετμπολίστας) ο 34χρονος πίστεψε ότι μπορεί να τα βάλει μαζί τους. Ίσως δεν είχε δει το καλάσνικοφ, ίσως πίστεψε ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν.

Όλα δείχνουν ότι έγινε μάχη σώμα με σώμα. Το κατάστημα έχει ζημιές σχεδόν παντού. Ο 34χρονος αποφάσισε να μην παραδοθεί και οι δυο κρανοφόροι ληστές αποφάσισαν να τον σκοτώσουν.

Πάνω στην πάλη φαίνεται ότι ο ένας από τους δύο πυροβόλησε.

Άνανδρα. Πισώπλατα. Ο νεαρός κοσμηματοπώλης δέχθηκε από πλάγια και πίσω δύο σφαίρες στο κορμί του. Σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Οι γείτονες κινητοποιήθηκαν μόνο όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό παρά το γεγονός ότι η Πλαστήρα αν και στο κέντρο της Λυκόβρυσης δεν είναι δρόμος με μεγάλη κίνηση.

Είδαν τους δυο ληστές να φεύγουν με τη μοτοσικλέτα. Πήγαν στο κοσμηματοπωλείο και αντίκρισαν την τραγική εικόνα.

Διάβασε λεπτομέρειες για το απίστευτο έγκλημα στο Newsit!

Read More

And More