Πύργος: Η μάνα δεν ξέρει ότι η νύφη σκότωσε το παιδί της με 12 μαχαιριές!

Η δολοφονία του ταξιτζή από τη γυναίκα του, συγκλονίζει τον Πύργο απ’όπου καταγόταν – Κανείς δεν ξέρει πως πρέπει να μιλήσει στη μάνα του θύματος…

Σοκαρισμένη η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τον φρικτό έγκλημα στην Αθήνα όπου μία 44χρονη με δώδεκα μαχαιριές σκότωσε τον 61χρονο σύζυγό της την ώρα που κοιμόταν αφήνοντας ορφανά τα τρία της παιδιά.
Το θύμα είναι από την ευρύτερη περιοχή του Πύργου όπου έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του, ενώ η μάνα του ταξιτζή ακόμα δεν είχε μάθει αμέσως το τραγικό νέο.
Το έγκλημα έγινε χθες τα ξημερώματα στην Αθήνα μπροστά στα μάτια του ενός εκ των τριών ανήλικων παιδιών του τρίχρονου, ενώ τα άλλα δύο 13 και 15 ετών το έμαθαν λίγο αργότερα. Η 44χρονη είχε παντρευτεί τα δύο τελευταία χρόνια τον ταξιτζή και τα δύο μεγαλύτερά της παιδια ήταν από τον πρώτο γάμο.
Η ίδια, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αποδίδει τον φόνο στην κακιά στιγμή καθώς και στα πολλαπλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με το ilialive.gr, η κηδεία του ταξιτζή Β.Π. θα γίνει αύριο στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Κολίρι, που αποτελεί προάστιο του Πύργου.

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

Read More

And More