Ροδος: Πρωτόγνωρο ατύχημα με δονητή – Περίμενε να τελειώσουν οι μπαταρίες!

Εξαιρετικά επώδυνο εξελίχθηκε το ερωτικό παιχνίδι ζευγαριού που κατάγεται από άλλη περιοχή της χώρας αλλά εργάζεται και διαμένει στη Ρόδο τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα η σύζυγος να καταλήξει στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (16-05-2012) με αφόρητους πόνους.
Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, όταν το ζευγάρι που διαμένει σε περιοχή εκτός της πόλεως Ρόδου, χρησιμοποίησε έναν δονητή. Ο δονητής εισχώρησε στον πρωκτό της 35χρονης γυναίκας με αποτέλεσμα να φθάσει μέχρι το «σιγμοειδές» σημείο του εντέρου και να είναι αδύνατο να βγει έξω.
Αρχικά, το ζευγάρι που εισήλθε λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα σε νοσοκομείο ντρέπονταν να πει τι ακριβώς συμβαίνει στους γιατρούς και τους νοσηλευτές και η γυναίκα ενώ υπέφερε από τους πόνους, δεν προσδιόριζε ακριβώς τι είχε συμβεί. Μέχρι τις 07.30 το πρωί που μπήκαν οι γιατροί στο νοσοκομείο για να την εξετάσουν, η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη.
Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, οι γιατροί πρότειναν στην 35χρονη και τον συνοδό της δύο λύσεις: Ή να μπει αμέσως χειρουργείο και να αφαιρεθεί το ανδρικό ομοίωμα μέσα από το έντερό της έτσι ώστε να μην δημιουργήσει άλλες επιπλοκές, ή να περιμένουν (αφού τελειώσει η μπαταρία και η λειτουργία του) να αποβληθεί από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο.