Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλάει για τον Αντίνοο, τα παιδιά της και το ενδεχόμενο να ξαναγίνει μαμά!

Για τα δυο αγόρια της, το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί, το γάμο, αλλά και την παρουσίαση στην νέα εκπομπή του Mega, μιλά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Η Ντορέττα μπορεί να είναι μητέρα, δεν παύει όμως να είναι και μια πολύ όμορφη και επιθυμητή γυναίκα που θέλει να ζήσει τη ζωή της. Το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού το αφήνει ανοιχτό.
“Δεν σκέφτομαι να κάνω άμεσα τρίτο παιδί, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Μπορεί να μου ξανασυμβεί. Μην ξεχνάς πως πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες”, αναφέρει στη συνέντευξή της στο People.

/

Ωστόσο, σε παλαιότερη συνέντευξη είχε αναφέρει ότι ο γάμος δεν είναι κάτι που θα ξαναέκανε, αν έμπαινε στη διαδικασία να αποκτήσει παιδί. “Το να κάνω ένα παιδί είναι μια μεγάλη απόφαση. Από την άλλη, δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει πως για να κάνεις παιδί πρέπει οπωσδήποτε να παντρευτείς. Προσωπικά, ο γάμος δεν είναι κάτι που θα ήθελα οπωσδήποτε να ξαναζήσω. Αν όμως γνώριζα έναν άνθρωπο, ερωτευόμασταν, ερχόταν ένα παιδί κι εκείνος ήθελε να παντρευτούμε, δεν θα του έλεγα “όχι”. Κακά τα ψέματα, όμως, δεν είναι ο γάμος αυτός που κατοχυρώνει μια σχέση. Αυτά που την κατοχυρώνουν είναι η αγάπη και η συντροφικότητα”.
Μητέρα δύο αγοριών, είναι πάρα πολύ προσεκτική σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή. Έξι χρόνια μετά το διαζύγιό της, οι γιοι της δεν έχουν γνωρίσει ποτέ κάποιο σύντροφό της. “Θεωρώ ότι τα παιδιά θα πρέπει να γνωρίσουν κάποιον, όταν η σχέση θα έχει περάσει σε ένα επόμενο στάδιο. Κι όταν λέω “επόμενο στάδιο”, εννοώ την απόφαση να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου σε συνολικό επίπεδο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τα βάζω σε τέτοιες διαδικασίες”, ξεκαθαρίζει.
Όσον αφορά τη σχέση του Κώστα Πηλαδάκη με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Ντορέττα αποφεύγει να σχολιάσει το παραμικρό. “Δεν μιλάω για πράγματα που δεν αφορούν εμένα” αρκείται να πει.

/

Για τη σχέση της με τον Αντίνοο Αλμπάνη και το αν είναι ζευγάρι απαντά: “Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν θεωρώ ότι έχω τέτοια υποχρέωση. Όταν είσαι μαμά, όταν έχεις παιδιά, πρέπει να φιλτράρεις πολύ περισσότερο αυτά που λες δημόσια. Δεν πρόκειται να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι”, λέει και προσθέτει: “Ο Αντίνοος είναι πολλοί άνθρωποι μαζί. Είναι έξυπνος, ταλαντούχος και φιλότιμος. Τον Αντίνοο τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Έχουμε δουλέψει μαζί τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο. Γνωριστήκαμε σε μια φιλανθρωπική καμπάνια για το AIDS”.
Για το talent show The Music School, το οποίο θα παρουσιάζει, είπε: “Τα παιδιά που τραγουδούν στο Music School έχουν απίστευτες φωνές. Αν δεν τα βλέπεις, νομίζεις πως τραγουδάει μεγάλος άνθρωπος. Ήρθαν στις οντισιόν μαζεμένα και μόλις άνοιξαν το στόμα τους, μείναμε εμείς με το στόμα ανοιχτό. Και οι δεκαέξι μαθητές / μαθήτριες που θα εμφανιστούν έχουν δεθεί μεταξύ τους και το ένα εμψυχώνει το άλλο”.
Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More