Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αν βρισκόταν αυτός που θα με κάνει να θέλω να γίνω πάλι μητέρα… δεν θα είχα αντίρρηση!

Αντίστροφα μετρά για το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στο Mega με τον Σωτήρη Καλυβάτση και τον Σάββα Πούμπουρα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μιλά για την μέχρι τώρα επιτυχία στην τηλεόραση, την οικογένειά της και το ενδεχόμενο ενός ακόμη μωρού…
“Αν βρισκόταν ένας άνθρωπος που θα με έκανε να νιώσω την επιθυμία να γίνω και πάλι μητέρα, που θα με έκανε να θέλω μαζί του να φέρω στον κόσμο μια ψυχούλα, δεν θα είχα αντίρρηση!”, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο TV Έθνος και την Νάνσυ Νικολαΐδου.

Μιλώντας μάλιστα, για την οικογένειά της, η Ντορέττα αποκαλύπτει πως έχει βρει τις ισορροπίες με τα αγόρια της: “Στη δική μας περίπτωση αν και ζούμε η τρεις μας (η Ντορέττα με τους δυο γιους της), ο μπαμπάς μας είναι πάντα στο πλάι μας. Είναι ένας μπαμπάς που δεν έχει σταματήσει στιγμή να ενδιαφέρεται για τα παιδιά του”.

Όσο για το αν συνδυάζεται τελικά καριέρα και μητρότητα, δηλώνει: “Φυσικά και μπορεί να συνδυαστεί η μητρότητα με την καριέρα. Σίγουρα δεν είναι εύκολες συνδυασμός, αλλά εννοείται πως ένα παιδί , που είναι η απόλυτη ευτυχία, έρχεται στο δρόμο σου και δεν σταματά τα όνειρά σου”.

Read More

And More