Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά για τα κιλά της και αποκαλύπτει πού έκανε… αισθητική επέμβαση!

“Είμαι 57 κιλά. Δεν περιορίζω την όρεξή μου. Τρώω ό,τι θέλω, αλλά σε μικρές ποσότητες και ανά τρίωρο”, αποκαλύπτει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μας κάνει να… “ζηλέψουμε” λίγο την καλλίγραμμη σιλουέτα της.
Μιλώντας στο “ΕΓΩ” και τον Γιάννη Βίτσα η παρουσιάστρια του Music School αποκαλύπτει πως η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό είναι και αυτή που την βοήθησε να έχει πειθαρχεία, αλλά και να τρώει ισορροπημένα. “Ως αθλήτρια ρυθμικής είχα ζήσει όλον αυτόν το διατροφικό περιορισμό. Του να μην πρέπει δηλαδή να τρώω τίποτα πέρα από δυο καρότα τη μέρα”, είπε χαρακτηριστικά.

Τι είπε όμως για τις αισθητικές επεμβάσεις και που έχει κάνει εκείνη τέτοιου είδους επέμβαση;
“Έχω κάνει μια ομφαλοκήλη. Προέκυψε από τις εγκυμοσύνες, αλλά στο πρόσωπο δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν λέω ότι δεν θα κάνω ποτέ. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να το δοκιμάσω κάποια στιγμή, αλλά θεωρώ ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς και δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία”.
Ενώ, για την προσωπική της ζωή, η Ντορέττα δήλωσε: “Ακούγονται διάφορα. Δεν σχολιάζω ποτέ όσα λέγονται πάνω σ’ αυτό το κομμάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το επικοινωνήσω. Για μένα έχει πολύ μεγάλη διαφορά το να μιλήσω για κάτι που θεωρώ ότι δεν αφορά κανέναν στην πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι των παπαράτσι, αυτό ως ένα σημείο μπορώ να ελέγξω ή να το προβλέψω με έναν τρόπο”.
Διάβασε περισσότερα στο “Εγώ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More