M. Douglas: Νίκησα τον καρκίνο!

“Νιώθω καλύτερα και ανακουφισμένος” δήλωσε οι 66χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ Michael Douglas στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη θεραπεία για τον καρκίνο στην οποία υποβλήθηκε.

O δημοφιλής ηθοποιός τον περασμένο Αύγουστο είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από προχωρημένο στάδιο καρκίνου του λάρυγγα κάτι που είχε ανησυχήσει τους θαυμαστές του.

“Ο όγκος εξαλείφθηκε. Αλλά ξέρετε, τώρα θα πρέπει να υποβάλλομαι σε εξετάσεις κάθε μήνα για να διατηρήσω την υγεία μου. Υποθέτω ότι δεν υπάρχει πλήρης ίαση. Πιθανότατα θα χρειαστούν αρκετοί μήνες παρακολούθησης. Αλλά ήταν μία άγρια εξάμηνη διαδρομή. ”

Ο Douglas που φαινόταν να έχει πάρει βάρος από τις τελευταίες ισχνές εμφανίσεις του, ανέφερε ότι “έβαλε” 6 από τα 16 κιλά που έχασε το διάστημα της χημειοθεραπείας καθώς το τελευταίο διάστημα έτρωγε, σαν γουρούνι, γυμναζόταν ενώ συμπλήρωσε ότι ετοιμάζει την εμφάνισή του στην καινούρια ταινία του Steven Soderberg “Liberace”, στο ρόλο του ομώνυμου πιανίστα.
“Νομίζω ότι όταν ο όγκος εξαλείφεται σε καρκίνο αυτού του τύπου, οι πιθανότητες λένε, ότι τον νίκησα” είπε στην εκπομπή Today show του NBC.

Read More

And More