Ξανά μαζί Catherine Zeta-Jones και Michael Douglas!

Είχαν ανακοινώσει τον Αύγουστο ότι θα μείνουν λίγο καιρό χωριστά προκειμένου να επανεκτιμήσουν τη σχέση τους και να δουλέψουν πάνω στο γάμο τους.

Έξι μήνες αργότερα, ο 69χρονος Douglas και η 44χρονη Jones φαίνεται πως είναι ξανά μαζί σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mirrοr και μάλιστα επανακατοίκησαν το διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη προσπαθώντας να κρατήσουν το γάμο τους ζωντανό.

Μάλιστα αναφέρεται στο ρεπορτάζ ότι ο Douglas έσπευσε να ανακοινώσει το νέο στους φίλους του αλλά και το πόσο χαρούμενος είναι για αυτήν την τροπή στο θέμα του γάμου του.

Ο Douglas μάλιστα παραβρέθηκε σε πρόσφατη πρεμιέρα της ταινίας του φορώντας τη βέρα του ενώ δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ανοιχτά ότι χώρισε αλλά ότι γίνονται προσπάθειες να σωθεί ο γάμος του.

Τα νέα αυτά έρχονται να προστεθούν σε μια live εμφάνιση χτες του Douglas στο σόου “Live With Kelly & Michael” όπου αποκάλυψε ότι πέρασε τη γιορτή του Halloween οικογενειακά με την Catherine και τα παιδιά τους σε μια περιοχή κοντά στη Νέα Υόρκη.

“Ο γιος μου ήταν ντυμένος Χόμπιτ, η κόρη μου κάτι σαν χορεύτρια και η Catherine ήταν η Χιονάτη” αποκάλυψε στους παρουσιαστές επιβεβαιώνοντας έτσι ότι είναι ξανά μαζί.

Read More

And More