Πού γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ζέτα Δούκα;

Τα γενέθλιά της γίορτασε μαζί με την επίσημη πρεμιέρα της στο club Socialista, η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα. Εκεί βρέθηκαν πολλοί φίλοι της, που είδαν το πρόγραμμα και της ευχήθηκαν “Χρόνια Πολλά”!

Η Ζέτα πιάνει φέτος το μικρόφωνο και με ροκ διάθεση θα τραγουδά κάθε Τετάρτη στο διάσημο στέκι στο Γκάζι, μαζί με το συγκρότημα 15 50. Η παράσταση τους είναι μοναδικοί και τόσο η Ζέτα, όσο και οι 15 50 ετοιμάζονται να μαγέψουν το κοινό.

Σε ένα διαφορετικό αλλά απόλυτα εκρηκτικό και ατμοσφαιρικό consept οι 15 50 και η Ζέτα Δούκα συνδυάζουν με μοναδική δημιουργικότητα και φαντασία ένα ξεχωριστό μουσικό show με μια ιστορία αγάπης να εξελίσσεται επί σκηνής, ενώ φυσικά δεν λείπουν οι εκπλήξεις αλλά και η rock διάθεση…
Ο κόσμος στο κατάμεστο μαγαζί που παρακολουθούσε τη βραδιά είδε τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή, τραγουδώντας με rock διάθεση αγαπημένες επιτυχίες, δικά τους τραγούδια αλλά και διασκευές ελληνικών και ξένων all time classic κομματιών.


Η Ζέτα Δούκα με την Σόφι Πασχάλη και την Αλίνα Κοτσόβουλου!

Το ίδιο βράδυ η Ζέτα Δούκα γιόρτασε τα γενέθλιά της και έσβησε τα κεράκια της τούρτας πάνω στη σκηνή, παρέα με τους φίλους της. Ανάμεσα στους διάσημους που βρέθηκαν εκεί, ήταν ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, η Σόφι Πασχάλη, η Σοφία Βογιατζάκη και άλλοι!
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα της Ζέτας Δούκα:


Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε στο Club για να γιορτάσει μαζί με την Ζέτα Δούκα!

Read More

And More