Λ. Δουκακάρου: Δύσκολες ώρες μετά το θάνατο του συζύγου της. Όλα όσα είχε πει για εκείνον σε συνέντευξή της

Tις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της ζει από χθες το βράδυ η γνωστή παρουσιάστρια του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων του Mega Λίζα Δουκακάρου.

Ο αγαπημένος της σύζυγος, επιχειρηματίας Στέλιος Εμβαλωμένος, πέθανε προχθές ξαφνικά από καρδιακό επεισόδιο. Όπως δήλωσε στο TLIFE η καλή της φίλη βουλευτής και δημοσιογράφος Άννα Καραμανλή, η Λίζα δεν έχασε μόνο το σύζυγό της αλλά τον φύλακά άγγελό της και το πλήγμα για εκείνη είναι τεράστιο.

H κηδεία του Στέλιου Εμβαλωμένου θα γίνει την Τετάρτη στη Νέα Ιωνία. Η Λίζα Δουκακάρου περίμενε να φτάσει η αδερφή της από την Αμερική.

Το Δεκέμβριο του 2010, η γνωστή δημοσιογράφος του Mega, είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό PEOPLE, όπου ανάμεσα σε άλλα είχε μιλήσει για τον σύζυγό της και τη σχέση του που η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια την είχε αφήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Με το σύζυγό της, τον Ηλία Ψινάκη, την Ελπίδα, τον Δ. Ουγγαρέζο και τον Θ. Ιωαννίδη σε θεατρική πρεμιέρα το 2010.

Η Λίζα παντρεύτηκε τον επιχειρηματία το 1992, όταν ήταν ακόμα φοιτήτρια και είχε μιλήσει στο περιοδικό για τη σχέση τους που κράτησε στα χρόνια:

«Είμαι πολύ καλά με τον άντρα μου. Οι σχέσεις αλλάζουν με τα χρόνια. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, τα έχεις βρει σε βασικά πράγματα και ζητούμενα. Μπορεί να διαφωνούμε ή να υπάρξουν στιγμές που ο καθένας θα έχει τα δικά του προβλήματα. Δεν υπάρχει σχέση που να ζει τη Μελωδία της Ευτυχίας. Η ουσία των σχέσεων βρίσκεται στον τρόπο που διαχειρίζεσαι μια διαφωνία και νομίζω πω εμείς έχουμε καταφέρει -όποτε υπάρχει- να τη διαχειριζόμαστε καλά”!

Στην ίδια συνέντευξη η Λίζα είχε μιλήσει για την μητρότητα. Όταν ρωτήθηκε αν το γεγονός ότι δεν απέκτησε παιδιά ήταν φιλοσοφία ζωής, απάντησε: ” Απλώς δεν έτυχε. Ούτε υπήρξε εγκυμοσύνη που να μην την ήθελα. Στο παρελθόν σκέφτηκα την μητρότητα, την κυνήγησα, αλλά αφού δεν προέκυψε, το άφησα. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στην μοίρα. Αν κάτι δεν μου κάτσει, δεν θα το κυνηγήσω”

Σήμερα ο Λίζα ανέβασε στο προφίλ της στο facebook τη φωτογραφία του συζύγου της

Δες το βίντεο του Μίλα

Read More

And More