Δούκισσα Νομικού: Το DWTS5, η επιτυχία και η προσωπική ευτυχία!

Όμορφη, ταλαντούχα και έτοιμη να μας παρασύρει κάθε Κυριακή στο χορό, είναι η Δούκισσα Νομικού. Με εορταστική διάθεση η παρουσιάστρια του Ant1 μιλά για τη δεύτερη χρονιά στο Dancing, τη χημεία με τον Κώστα Μαρτάκη και απαντά σε όσους λένε πως μόνο η ομορφιά αρκεί για να επιτύχεις.

«Το σημαντικό είναι να είμαστε ισορροπημένοι μέσα μας, να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας», λέει η Δούκισσα στην Εύη Καλλίνη και το Close up και μιλά ανοιχτά για όλα…
Τι έχει αλλάξει σ’ εσένα, στην οπτική με την οποία προσεγγίζεις τα πράγματα; Νιώθεις πιο έμπειρη, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση (σ.σ. στο φετινό DWTS);
«Νιώθω καλύτερα από πέρυσι γιατί πάντα η πρώτη φορά είναι ιδιαίτερη, άγνωστη. Ο στόχος μου είναι να γίνομαι κάθε φορά και καλύτερη και χαίρομαι που αυτό το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος».

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Κώστα Μαρτάκη, που είναι φέτος ο παρουσιαστής του backstage;
«Εξαιρετική, όπως άλλωστε με όλη την ομάδα. Ο Κώστας είναι ευγενικός και παράλληλα έχει χιούμορ και καλή διάθεση!»
Τι κάνεις συνήθως προτού βγεις «στον αέρα»;
Προσπαθώ να μείνω για λίγη ώρα μόνη μου, να συγκεντρωθώ και πριν βγω «στον αέρα» κάνω το σταυρό μου.

Στην εποχή μας είθισται η εξωτερική ομορφιά να ταυτίζεται με την επιτυχία και κατ’ επέκταση με την ευτυχία. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η άποψή σου επάνω στο θέμα, δεδομένου ότι είσαι μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες της εποχής μας.
«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια σας, δεν πιστεύω όμως σε καμία περίπτωση ότι η εξωτερική εμφάνιση ταυτίζεται με την επιτυχία ή ότι η επιτυχία ταυτίζεται με την ευτυχία. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις πανέμορφων ανθρώπων που όμως ζούσαν έναν προσωπικό εφιάλτη λόγω της κατάθλιψης ή άλλων προβλημάτων που είχαν. Η Μέριλιν Μονρόε, για παράδειγμα, που αποτελεί ακόμη ένα παγκόσμιο πρότυπο ομορφιάς, δεν ήταν ευτυχισμένη παρά την επιτυχία της. Το σημαντικό είναι να είμαστε ισορροπημένοι μέσα μας, να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας».
Σε ενοχλεί το γεγονός ότι συχνά ο κόσμος εστιάζει αποκλειστικά στην εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνισή σου;
«Φυσικό είναι ο κόσμος κατ’ αρχάς να μένει στην επιφάνεια και να παρατηρεί την εξωτερική εμφάνιση. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το πώς θα τον οδηγήσουμε να εστιάσει στην προσωπικότητά μας, την ψυχή και το μυαλό μας. Σε προσωπικό επίπεδο θεωρώ ότι σταδιακά έχουμε αναπτύξει με τον κόσμο μια δυνατή, ουσιαστική και καθόλου επιφανειακή σχέση».

Read More

And More