Δούκισσα Νομικού: Το μαγευτικό καλοκαίρι και τα σχέδια με τον σύντροφό της!

Ένα ολόκληρο καλοκαίρι στη Μύκονο περνά η Δούκισσα Νομικού, κάνοντας εξορμήσεις με σκάφος σε κοντινά νησιά. Η παρουσιάστρια μένει στο σπίτι του συντρόφου της Δημήτρη Θεοδωρίδη, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου του νησιού και περνάνε μοναδικές στιγμές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Νews, ο μόνος λόγος που ανάγκασε την Δούκισσα να φύγει από το νησί των ανέμων, ήταν η ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1 για 2+1 χρόνια. Έκανε ταξίδι αστραπή κι επέστρεψε στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Άγρια ομορφιά #greece

A photo posted by Doukissa Nomikou (@dutchesss_) on


Η Δούκισσα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τις διακοπές της και φυσικά στην παρέα τους είναι τα λαμπραντόρ, Dboys. Όσο για τα σενάρια γάμου… Άτομο από το περιβάλλον της το διαψεύδει αλλά μεταφέρει τα λόγια της Δούκισσας: “Πάμε σοβαρά με τον Δημήτρη. Είναι ο ιδανικός σύντροφος και νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη πλάι του κι αυτό είναι που μετράει.”

#summer15 #DadDboys #Darling

A photo posted by Doukissa Nomikou (@dutchesss_) on

Ωστόσο ψάχνουν και για τον δικό τους χώρο να μείνουν, δίχως να βιάζονται ιδιαίτερα. Όλοι όσοι τους ζουν μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, πιστεύοντας πως θα καταλήξουν στα σκαλιά της εκκλησίας!

Γειαααα

A photo posted by Doukissa Nomikou (@dutchesss_) on

Read More

And More