Σε ποιο κανάλι θα δούμε τελικά τη Δ. Νομικού;

Ποιος “απήγαγε” τελικά την Δούκισσα Νομικού; Στο Mega την περιμέναμε αλλά τελικά, θα τη δούμε όπως γράφει σήμερα στο Newsit ο Γρηγόρης Μελάς, στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού που ήταν να είναι φέτος στο κανάλι του Αμαρουσίου παρουσιάζοντας το bacstage του «Just the two of us».

Όπως φαίνεται όμως, το MEGA δεν πρόκειται να βγάλει φέτος το talent show του οπότε το κανάλι του Αμαρουσίου βρήκε την ευκαιρία να… κλέψει την όμορφη Δούκισσα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, πριν από λίγο οριστικοποιήθηκε η συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με τον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει την καινούργια εκπομπή που θα βγάλει σύντομα το κανάλι του Αμαρουσίου με αποσπάσματα από παλαιότερες χιουμοριστικές εκπομπές του, όπως το «Στην πρίζα» που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μαζί με το Θανάση Βισκαδουράκη και το Νίκο Στεργίου, την εκπομπή «Μπαμ» που παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος και τον «Ταξιτζή» που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής.

Έτσι η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στον ΑΝΤ1, το κανάλι από το οποίο αναδείχθηκε κερδίζοντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» στα καλλιστεία που διοργάνωνε το κανάλι του Αμαρουσίου. Μάλιστα η Δούκισσα δεν θα είναι μόνη της στην παρουσίαση της εκπομπής αφού θα έχει δίπλα της τον Παναγιώτη Χατζηδάκη που ήταν στον «Όμορφο κόσμο» του MEGA αλλά είχε φύγει για να πάει στον ΑΝΤ1.

Η εκπομπή, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο και περιμένουμε ότι θα μας κάνει να γελάσουμε με το υλικό των παλαιότερων χιουμοριστικών εκπομπών

Read More

And More