Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.12.2010 | 20:30

N. Δραγούμη: "Είμαι γκαφατζού κι επιπόλαιη!"

N. Δραγούμη: Είμαι γκαφατζού κι επιπόλαιη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Καλεσμένη στην εκπομπή "10 με 1 μαζί" ήταν σήμερα η ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη, η οποία μίλησε για το σύζυγό της αλλά και τα επαγγέλματα που θα επιθυμούσε να κάνει αν δεν είχε επιλέξει το σανίδι...

Για το σύζυγό της, είπε: "Οι φίλοι μου το σύζυγό μου τον λένε ήρωα που με αντέχει. Δεν είμαι δύσκολος άνθρωπος αλλά είμαι επιπόλαιη και γκαφατζού... Αν είσαι αρσενικό και έρθεις και μου το παίξεις αρσενικό, δεν θα με γοητεύσεις καθόλου. Αν έρθεις με σιγουριά και μου δείξεις τις αδυναμίες σου, θα το απολαύσω. Αυτός ο άνθρωπος ήρθε και μου έδειξε πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ. Ακόμα και το επάγγελμα του είναι γοητευτικό, είναι αρχιτέκτονας".

 Για τις κρυφές επαγγελματικές της επιθυμίες: "Σε μία παλαιότερη συνέντευξη με ρώτησαν τι θα ήθελα να είμαι, αν δεν ήμουν ηθοποιός. Αρχικά, να πω ότι δεν μπορώ να με φανταστώ να μην είμαι ηθοποιός, αλλά αν έπρεπε να σκεφτώ κάτι άλλο, θα γινόμουν αρχαιολόγος. Μʼ αρέσει γιατί απολαμβάνω να βλέπω ότι είναι εγκαταλειμμένο. Ακόμα και 5 λεπτά να το έχει αφήσει κάποιος, μου αρέσει να μπαίνω μέσα να τσεκάρω τι υπάρχει μέσα. Θα μπορούσα επίσης να ήμουν χορεύτρια πάνω στην μπάρα, δίπλα στον DJ σε κάποιο club!".

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10