Ν. Δραγούμη: “Φοβάμαι τον θάνατο. Θέλω να ζήσω μέχρι τα 130 χρόνια!”

H Ναταλία Δραγούμη, μίλησε στην εκπομπή “Πολύ Μπλα Μπλα”, για τους φόβους της, τα όνειρα της, τα παιδιά της και για την ψυχανάλυση την οποία έχει κάνει.

«Είναι ταμπού η ψυχανάλυση και δεν είναι ταμπού να πει κάποιος ότι πάει στις χαρτορίχτρες και στις καφετζούδες; Εγώ ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια να μάθω τον τρόπο να λύνω τα προβλήματα μου», είπε η ηθοποιός.

Το επάγγελμα που διάλεξε είναι δύσκολο, αλλά της αρέσει πολύ. «Είναι αναμέτρηση ψυχής. Κάθε φορά παλεύω με ένα τέρας και το νικάω. Μ’ αρέσει να παλεύω», τονίζει.

Η Ναταλία Δραγούμη φοβάται, όπως είπε, το θάνατο. «Φοβάμαι το χρόνο που θα φέρει το τέλος και δεν το θέλω. Θέλω να ζήσω μέχρι τα 120- 130 χρόνια. Με τρομάζει η μοναξιά του θανάτου. Θέλω να τα κάνω όλα και μετά να πεθάνω».

Η γνωστή πρωταγωνίστρια, αποκάλυψε ότι η κόρης της, την έχει ρωτήσει για τις γυμνές φωτογραφίσεις. «Με ρώτησε εσύ μαμά δεν ντρέπεσαι; Και της εξήγησα ότι είναι η δουλειά μου. Άλλωστε ότι έχω κάνει, είναι στο πλαίσιο της δουλειάς και δεν έκανα ποτέ χυδαία πράγματα», κατέληξε.

Read More

And More