Η Δ. Χρυσικού στην Τατιάνα για τον αφορισμό της από την εκκλησία στα 14

Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, που υποδύεται την Μαίρη στη “Ζωή της Άλλης”, την μαμά της Ντορίτας, μίλησε για την εμπειρία που είχε στα 14 της όταν την αφόρησε η εκκλησία…
Η εκκλησία την αφόρησε για την συμμετοχή της στην ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου “Το μετέωρο βήμα του πελαργού” όπου υποδυόταν την ανήλικη προσφυγοπούλα που έγινε η θετή κόρη του Marcello Mastroianni.
Έγινε σάλος διότι πολλοί χαρακτήρισαν το έργο ως πορνογραφικό υλικό και είχαν βίαιη συμπεριφορά απέναντι της. Η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή της Τατιάνας : “ Η ταινία αρχικά χαρακτηρίστηκε ως ανθελληνική και αντιχριστιανική, αλλά επειδή αυτές οι κατηγορίες δεν έπιασαν τον παλμό του κόσμου, ο οποίος μάλλον δεν καταλάβαινε τι σημαίνει αυτό, το κερασάκι στην τούρτα και το δόλωμα ήταν να παρουσιαστεί ως πορνογραφική”.
Και συνέχισε : “Όλη η κατηγορία του πορνογραφικού υλικού στηρίχθηκε πάνω σε μένα. Ούτε τότε ήμουν επικριτική, πόσο μάλλον τώρα που έχω πάρει την απόσταση του χρόνου και τα πράγματα τα βλέπω διαφορετικά!”
Τέλος έκλεισε με την ιστορία που έπαθε η γιαγιά της : “Είχε πάει η γιαγιά μου να βγάλει ένα κλειδί στον κλειδαρά. Εκείνη την ώρα της λέει ο κλειδαράς ‘τι κάνετε εδώ στο βαρυχείμωνο;’ και η γιαγιά μου του απάντησε ότι είμαστε με τον σκηνοθέτη. Και τότε γυρνάει και της λέει ο κλειδαράς ‘σας παρακαλώ πείτε μου, το βιάζουν το κοριτσάκι;”

Δες το βίντεο!

Read More

And More