Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του “κανιβάλου του Μαϊάμι” και του θύματός του

Συγκλονίζει η ιστορία που εξελίχθηκε το Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι… Πρόκειται για μία αδιανόητη πράξη βίας που δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Ένας 31χρονος άντρας (ο αριστερός στη φωτογραφία) , έτρωγε στην κυριολεξία το πρόσωπο ενός 65χρονου. Και οι δύο ήταν γυμνοί και κάτω από μία γέφυρα. Η αστυνομία πιστεύει πως ήταν και οι δύο άστεγοι.

Συγκεκριμένα ο 65χρονος Ronald Poppo δέχτηκε επίθεση από τον 31χρονο Rudy Eugene, καθώς του έτρωγε το πρόσωπο! Ο δεύτερος σκοτώθηκε από αστυνομικούς, καθώς του έδιναν εντολή να σταματήσει να τρώει τη σάρκα του άντρα κι εκείνος αρνήθηκε. Δέχτηκε πυροβολισούς κι άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο.

Ο Poppo αυτή τη στιγμή αναρρώνει σε νοσοκομείο και το προσωπικό λέει πως έχει συναντήσει τους χειρότερους τραυματισμούς που έχει δει ποτέ σε πρόσωπο ανθρώπου.

Το CBS ανφέρει πως ένα πολύ βαρύ ναρκωτικό είναι υπεύθυνο γι’αυτή την επίθεση που λέγεται “bath salts” (άλατα μπάνιου). Οι γιατροί των έκτακτων περιστατικών αναφέρουν πως τώρα τελευταία έχουν δει πολλά κρούσματα κι επιθέσεις εξαιτίας αυτού του ναρκωτικού που έχει αρχίσει και διαδίδεται όσο και το LSD.

“Όταν οι άνθρωποι παίρνουν αυτό το ναρκωτικό, ανεβαίνει τόσο πολύ η θερμοκρσία τους που θέλουν να βγάζουν τα ρούχα τους και γίνονται τόσο επιθετικοί που είναι σε κατάσταση ανεξέλεγχτη. Επίσης γίνονται και πολύ δυνατοί. Είναι γνωστό ότι το σαγόνι τους, γίνεται το “όπλο” της επίθεσης τους”, δήλωσε ένας γιατρός.

Oι άνθρωποι που παίρνουν αυτά τα ναρκωτικά γίνονται πολύ επικίνδυνοι για όλους. Πολίτες, αστυνομικούς, γιατρούς.

Σοκαριστικές φωτογραφίες

Down: A side view shows the naked attacker shortly after he was shot dead by police

Horrific: Only Mr Poppo's goatee remains after the attack
Horrific: Only Mr Poppo's goatee remains after the attack
Caught: Surveillance footage shows the two naked men after the attacker was shot by police

Down: Surveillance footage shows the two naked men lying on the walkway next to a major Miami highway, and since the left body never moves, he is the victim whose face was being chewed by the right man

Still alive: The attacker moves and sits up even though he had already been shot, and police continue to shoot him until he finally dies on the scene

Hero: A police spokesman called the officer who repeatedly shot the attacker 'a hero'

Read More

And More