Γυναίκα που έκανε αλλαγή φύλου, πέθανε χθες με ευθανασία, γιατί δεν άντεξε το νέο της εαυτό!

O Νάθαν, γεννήθηκε Νάνσυ, αλλά στην πορεία ένιωσε ότι ήταν σε λάθος σώμα και στην εφηβεία του αποφάσισε με τρεις χειρουργικές επεμβάσεις να κάνει αλλαγή φύλου και να γίνει άντρας. Η διαδικασία της μεταμόρφωσης, ξεκίνησε με ορμόνες το 2009, συνεχίστηκε με μαστεκτομή ενώ πέρσι έκανε εγχείριση αποκατάστασης γεννητικών οργάνων. Το αποτέλεσμα όμως, δεν ήταν αυτό που περίμενε…

Ο ίδιος μάλιστα, θεώρησε ότι αυτό που έγινε μετά τις επεμβάσεις , ήταν ένα τέρας και επέλεξε να πεθάνει με ευθανασία, μέθοδος που αποκτά στο Βέλγιο όλο και περισσότερους οπαδούς.

Ο 44χρονος Νάθαν που πέθανε χθες σε νοσοκομείου του Βελγίου, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα, δήλωσε: “Ήμουν έτοιμος να γιορτάσω την ” νέα μου γέννηση” αλλά όταν κοιταζόμουν στο καθρέφτη, αηδίαζα με τον εαυτό μου”.

Ο Νάθαν επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του με ευθανασία γιατί δεν άντεξε τον ψυχικό πόνο που του προκάλεσε η αλλαγή στο σώμα του. Την θανάσιμη ένεση, την έκανε ο ίδιος γιατρός που έκανε ευθανασία και στα δυο κωφά αδέλφια , που θέλησαν να πεθάνουν όταν έμαθαν ότι θα χάσουν και το φως τους.

Read More

And More