Οι μέλλουσες μητέρες από τον καλλιτεχνικό χώρο για το 2011!

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού προσμένουν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Τα γεννητούρια μέσα στο 2011, φαίνεται πως θα είναι αρκετά!

Από τα τέλη του Γενάρη, σύμφωνα με τα περιοδικά Hello και Ok που επιβεβαίωσαν τις σχετικές φήμες, η νεαρή παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η Δέσποινα και ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Ταρασιάδης, που ήδη έχουν ήδη συμπληρώσει ένα χρόνο σχέσης, ξαφνιάστηκαν με το ευτυχές αυτό γεγονός το οποίο όμως, δεν επιβεβαιώνει κανείς από τους δύο, καθώς είναι ακόμη πολύ νωρίς.

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ φαίνεται να είναι αυτήν την περίοδο και η Πέγκυ Ζήνα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, η γνωστή τραγουδίστρια λάμπει από ευτυχία γιατί διανύει επίσης, τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η ίδια ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδάκι, αλλά δεν βιάζεται να το ανακοινώσει, μιας και θέλει να περάσουν πρώτα οι πιο δύσκολες στιγμές της κύησης. Ο μέλλων μπαμπάς Γιώργος Λύρας, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είναι τρισευτυχισμένος κι εκμυστηρεύτηκε το γεγονός σε πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Φήμες θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου, να διανύει με τη σειρά της, περίοδο εγκυμοσύνης. Την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια απουσίαζε από το ”Κους Κους” κι όλοι μιλούσαν για την ίωση που είχε. Η γνωστή παρουσιάστρια όμως, νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες στον 7ο όροφο γνωστής μαιευτικής κλινικής της Αθήνας για προληπτικούς λόγους. Ο σύντροφός της Κρατερός Κατσούλης δεν έφυγε λεπτό από κοντά της και πλέον είναι γνωστό ότι οι δυο τους σκοπεύουν σύντομα να παντρευτούν.

Read More

And More