Φρικιαστικά εγκλήματα σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη – ”Έσφαξαν” γνωστό ψυχίατρο και ηλικιωμένη

Συγκλονίζουν οι δύο στυγερές δολοφονίες, που έγιναν αργά το βράδυ σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Γνωστός ψυχίατρος βρήκε φρικτό θάνατο στο ιατρείο του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από άγνωστους για την ώρα δράστες, που μπήκαν αποφασισμένοι να τον σκοτώσουν.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δείχνουν ότι οι δράστες εισέβαλαν στο ιατρείο, τον έδειραν, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, τον μαχαίρωσαν και μετά, έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν! Όταν έφτασε η Πυροσβεστική και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά, αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα.

Παρόμοιο έγκλημα με αυτό της Θεσσαλονίκης, είχαμε και στην Κρήτη. Θύμα μια 85χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή και κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στην οδό Τσιμισκή στον Πόρο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 85χρονη Μ.Λ. βρέθηκε νεκρή, πεσμένη μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιό της, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και τον τράχηλο. Η γυναίκα έφερε και μώλωπες στο σώμα, γεγονός που κάνει τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι της, να πιστεύει ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τους δράστες.

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More