Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.12.2011 | 11:21

Πρώτα σκότωσαν τον πατέρα και μετά το 2χρονο αγοράκι! Στο φως ανατριχιστικές λεπτομέρειες

Πρώτα σκότωσαν τον πατέρα και μετά το 2χρονο αγοράκι! Στο φως ανατριχιστικές λεπτομέρειες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Ένα πελώριο γιατί έσφαξαν ένα αθώο μωρό υπάρχει στο μυαλό όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας...

Σήμερα η εφημερίδα Ελευθερία φέρνει στο φως ανατριχιστικές λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος. Όπως γράφει η εφημερίδα,  από την επεξεργασία των στοιχείων και την αυτοψία του χώρου του εγκλήματος, φαίνεται ότι ο δολοφόνος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν πυροβόλησε με καραμπίνα στο κεφάλι τον 35χρονο. Μάλιστα, φαίνεται να τον πυροβόλησε εν κινήσει, με συνέπεια το αυτοκίνητο να πέσει ανεξέλεγκτο με ορμή μέσα στο αρδευτικό κανάλι μαζί με το δράστη, τον νεκρό από τον πυροβολισμό Φιλίπ Μεζάι και το αθώο αγοράκι του. Το παιδί κατά πάσα πιθανότατα ήταν ζωντανό μέχρι που ο δράστης, αφού απεγκλωβίστηκε από το μισοβυθισμένο αυτοκίνητο, το μαχαίρωσε στο λαιμό. Προφανώς θεωρούσε το μωρό μάρτυρα όσων είχαν ειπωθεί κι είχαν γίνει μέσα στη μαύρη Μερσεντές.

Οι αστυνομικοί είναι δύσκολο να εντοπίσουν αποτυπώματα του δράστη στο αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από το κανάλι, λόγω του νερού.

Στο μεταξύ αναζητούν το κίνητρο της διπλής δολοφονίας αξιοποιώντας ευρήματα και καταθέσεις, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για έναν ή περισσότερους δράστες, με τους οποίους ο Φιλίπ Μεζάι μπορεί να είχε προηγούμενα από οικονομικές ή προσωπικές διαφορές. Κάποιοι μιλούν για αλβανική βεντέτα, για εκδίκηση, για υπόθεση εκβιασμού κ.ά. 

                           Τραγική ειρωνεία...

Πολλοί όμως μιλούν για έναν άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στο Πλατύ όπου έμενε, δούλευε σε οικοδομές, ασχολιόταν με τα άλογα και ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει.

Από την Αστυνομία δεν προκύπτει ότι ο Μεζάι είχε απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν. Με τη γυναίκα του είχαν και δύο μεγαλύτερα παιδιά, 8 και 12 ετών. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το νεκρό αγοράκι ζούσε με τη μητέρα του μόνιμα στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα μαζί της και με κάποιους ακόμα συγγενείς πριν από 1 μήνα, για το λιομάζωμα. Ο πατέρας, που έμενε μόνιμα στο Πλατύ, είχε δει ελάχιστες φορές το μικρότερο παιδί του.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10