Στα άκρα η σύγκρουση Εκκλησίας – εφημερίδας για το ροζ βίντεο

Σε ιδιαίτερα πολύπλοκη υπόθεση έχει μετατραπεί η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Εκκλησίας και της εφημερίδας «Ακρόπολη» με αφορμή την επιμονή της δεύτερης πως κατέχει τηλεοπτικό υλικό το οποίο εμφανίζει εν ενεργεία μητροπολίτη της Εκκλησίας της Ελλάδος σε προσωπικές στιγμές με άλλο άνδρα.

Παρά το γεγονός πως η Εκκλησία μέσω της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, «σήκωσε το γάντι» που της «πέταξε» η εφημερίδα, ζητώντας να προσκομιστούν τα στοιχεία που υπάρχουν ώστε να γίνουν οι νόμιμες ενέργειες, όλη η προηγούμενη εβδομάδα πέρασε με εγκλήσεις και αντεγκλήσεις από τις δυο πλευρές.

Αποτέλεσμα; Εκκλησία και εφημερίδα δεν έχουν κατορθώσει να συνεννοηθούν για τον τρόπο που θα γίνει η παράδοση του υλικού.

Από την δική της πλευρά η Εκκλησία αφού ζήτησε επίσημα το υλικό την προηγούμενη Δευτέρα, δίνοντας περιθώριο μέχρι τις 10:00 το πρωί της Τρίτης, ανακοίνωσε ην Τετάρτη πως δεν έχει λάβει τίποτα.

Στην αντίπερα όχθη η εφημερίδα, δικαιολόγησε την άρνηση της να παράσχει το DVD στην Εκκλησία σημειώνοντας πως οι όροι που είχε θέσει δεν έγιναν δεκτοί.

Διάβασε περισσότερα στο dogma.gr

Read More

And More