Ευρωεκλογές 2014: Τι έκαναν οι επώνυμοι υποψήφιοι λίγο πριν την κάλπη;

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα των Ευρωεκλογών, αλλά και ο πολυαναμενόμενος δεύτερος γύρος για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, με τις κάλπες να ανοίγουν από τις 7:00 το πρωί. Όλοι αναμένεται, λοιπόν, να σπεύσουν στα εκλογικά τους κέντρα για να ψηφίσουν και μαζί τους θα ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα και οι celebrities που έβαλαν υποψηφιότητα. (Δες εδώ πού ψηφίζεις)
Μάλιστα, πολλοί ήταν και αυτήν τη φορά οι διάσημοι που θα “ριχτούν” στη μάχη της κάλπης. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο ζητούν την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές.
Λίγο πριν γίνει όμως αυτό, φρόντισαν να χαλαρώσουν και να μην αλλάξουν τις συνήθειές τους. Πάμε να δούμε τι έκαναν πριν ψηφίσουν.
Ευρωεκλογές
Θοδωρής Ζαγόρακης
Με την αγαπημένη του σύζυγο Ιωάννα Λίλη, αλλά και τα παιδιά του χαλάρωσε λίγο πριν τις εκλογές ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΝΔ και καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο είχε στον πλευρό του την Ιωάννα, που τον στηρίζει σε κάθε βήμα του. (Δες τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό)


Με την σύζυγό του Ιωάννα Λίλη

Κατερίνα Μουτσάτσου
Στην όμορφη Αίγινα, όπου και ψηφίζει βρέθηκε η Κατερίνα Μουτσάτσου. Η γνωστή ηθοποιός κατεβαίνει με τον συνδυασμό ΕΠΑΜ στις Ευρωεκλογές και την ελπίδα να προωθήσει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, όπου εργάζεται. (Δες τι είπε για την υποψηφιότητά της στο TLIFE)


Στην παλιά Βουλή

Νατάσα Ράγιου
Σε προεκλογικό πυρετό ήταν όλες αυτές τις μέρες η γνωστή δημοσιογράφο και πρώην βουλευτής Αχαΐας Νατάσα Ραγιού. Ωστόσο, παρά το κουραστικό πρόγραμμά της, δεν σταματά να έχει τη στήριξη της οικογένειάς της και να στέλνει μηνύματα αγάπης στον γιο της! (Δες τι είπε για τον προεκλογικό της αγώνα στο TLIFE)


Με τον γιο της

Εύα Καϊλή
Σε κλίμα συγκίνησης κινήθηκε η χθεσινή μέρα για την υποψήφια Ευρωβουλευτή της Ελιάς Εύα Καϊλή. Η γνωστή πολιτικός αποχαιρέτησε χθες έναν πολύ καλό της φίλο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, τον Παναγιώτη Ποικιλίδη, αθλητή του ΠΑΟΚ. Η ίδια μάλιστα συγκινημένη έγραψε στο twitter της: “Δεν έχω λόγια, καλό ταξίδι Παναγιώτη μας… σε ευχαριστώ για όλα”.

Νίκος Ορφανός
Νωρίς το πρωί της Κυριακής θα πάει να ψηφίσει σε σχολείο στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη ο Νίκος Ορφανός. Ο γνωστός υποψήφιος διεκδικεί μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο με το “Ποτάμι” και λίγο πριν τις εκλογές πέρασε στιγμές ηρεμίας με την σύζυγό του. (Δες τι είπε για το Ποτάμι στο TLIFE)

Παύλος Κοντογιαννίδης

Με τα αγαπημένα του πρόσωπα πέρασε τη χθεσινή μέρα πριν τις εκλογές ο Παύλος Κοντογιαννίδης που σήμερα θα βρεθεί σε εκλογικό τμήμα στο Γκύζη για να ψηφίσει. Λίγο πριν τις εκλογές μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε στο TLIFE πως στόχος του αν βγει είναι να βάλει την “ποντιακή λύρα στο Ευρωκοινοβούλιο”.


Από επίσκεψη στην Πτολεμαΐδα

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

Με χαλαρή διάθεση και με στόχο να ευχαριστήσει φίλους, γνωστούς και ψηφοφόρους για τη στήριξη, που της παρείχαν καθ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, η υποψηφία ευρωβουλευτής της Ελιάς, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής στο Πάρκο της Ελευθερίας μία χαλαρή βραδιά με συζήτηση και ποτό. (Δες τι έγινε στο πάρτυ της ενόψει εκλογών)



Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές

Βάνα Μπάρμπα
Με την συντροφιά της κόρης της Φαίδρας πέρασε την ημέρα πριν τις εκλογές η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός που στηρίζει τον Γιώργο Παπανικολάου στη Γλυφάδα θα βρεθεί από νωρίς στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει. (Δες φωτογραφίες από την περασμένη ψηφοφορία)


Από ταξίδι με την κόρη της στη Χαλκιδική

Λευτέρης Πανταζής
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Λευτέρης Πανταζής αυτές τις μέρες για να στηρίξει το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου στο δήμο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης. Ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και χθες διασκέδασε ως αργά με τους φίλους του. (Δες φωτογραφίες από την περασμένη ψηφοφορία)

Stay tuned για φωτογραφικό υλικό των celebrities κατά τη διάρκεια της ψήφου τους!
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων λοιπόν!

Read More

And More