Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.06.2011 | 12:02

Αλαλούμ με τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων!

Αλαλούμ με τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Με τα νεύρα των μαθητών και των γονιών τους παίζει το υπουργείο Παιδείας αφού ακόμη δεν ξέρει πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες. Για απίστευτη προχειρότητα κάνει λόγο η εκπαιδευτική κοινότητα.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο. Αρχικά είπαν για σήμερα Πέμπτη. Χθες βράδυ ακούστηκε για την Παρασκευή, ενώ σήμερα το πρωί μάθαμε ότι θα γίνει από...Δευτέρα.
 
Και η ανακοίνωση του υπουργείου που εξέδωσε σήμερα το πρωί λέει ότι θα μπορούν οι μαθητές να συμπληρώνουν τα μηχανογραφικά από αύριο όμως οι βαθμολογίες θα βγούν μάλλον την Δευτέρα!
 
Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:
 
" Σχετικά με την ανακοίνωση αποτελεσμάτων Πανελληνίων εξετάσεων και με την υποβολή Μηχανογραφικών
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει από 17-6-2011 ως και 28-6-2011, αφού οι υποψήφιοι προμηθευτούν από τα Λύκεια τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).
 
Αναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011...”
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10