Σκότωσαν περιπτερά με καλάζνικοφ για να τον ληστέψουν!

“Γάζωσαν” τον άτυχο μεροκαματιάρη, πατέρα τριών παιδιών, οι αδίστακτοι ληστές. Ο 45χρονος κρατούσε ανοιχτό το περίπτερο όλη νύχτα. Άλλες δύο φορές είχαν επιχειρήσει να τον ληστέψουν. Η τρίτη ήταν μοιραία.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα στα Άνω Λιόσια στην οδό Πίνδου. Ένα μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε απέναντι από το περίπτερο. Οι δύο από τους τρεις άνδρες που ήταν μέσα κατέβηκαν και πλησίασαν τον 45χρονο ομογενή από τη Ρωσία.

Έβγαλαν όπλα και του ζήτησαν να τους δώσει τις εισπράξεις. Έχοντας δεχθεί άλλες δυο επιθέσεις στο παρελθόν ο άτυχος άνδρας είχε πλέον πάντα μαζί του μια κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατάφερε να την πιάσει και να ρίξει μια φορά στον αέρα για να τους εκφοβίσει.

Η κίνησή του προκάλεσε την αντίδραση των ληστών. Ο ένας που είχε μείνει στο αυτοκίνητο βγήκε κρατώντας ένα καλάσνικοφ. Χωρίς να διστάσει “γάζωσε” με εννιά σφαίρες τον άτυχο 45χρονο. Ταυτόχρονα ένας ακόμη από τους ληστές άρχισε να τον πυροβολεί με ένα πιστόλι.

Σαν να μην είχε συμβεί τίποτε οι δράστες άρχισαν να αδειάζουν το περίπτερο από το εμπόρευμα, γέμισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο που είχαν και έφυγαν.

Οι γείτονες που είχαν ακούσει τους πυροβολισμούς ενημέρωσαν την αστυνομία. Ακολούθησε καταδίωξη όμως οι ληστές ξέφυγαν. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε μόνο το κλεμμένο αυτοκίνητο, παρατημένο σε περιοχή των Λιοσίων.

Δυστυχώς πρόκειται για ένα περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στα στοιχεία που δείχνουν έξαρση της εγκληματικότητας. Ότι οι δράστες πλέον οπλοφορούν και δεν διστάζουν να σκοτώσουν

Read More

And More