Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.03.2015 | 15:47

Έλενα Μακρή Λυμπέρη: Αυτό είναι το εξώδικο που έλαβε από την Ελένη Μενεγάκη!

Έλενα Μακρή Λυμπέρη: Αυτό είναι το εξώδικο που έλαβε από την Ελένη Μενεγάκη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Όπως φαίνεται η κόντρα μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και της Έλενας Μακρή Λυμπέρη, δεν έχει τελειωμό. Όλα ξεκίνησαν όταν το περιοδικό Hello!, δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης της παρουσιάστριας του Alpha.

Εκείνη έστειλε εξώδικο και η κόντρα  συνεχίστηκε με άρθρο - φωτιά της Έλενας Λυμπέρη στο blog της, κατά της Ελένης Μενεγάκη. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η Έλενα  Μακρή Λυμπέρη μπορεί να είχε μιλήσει για το εξώδικο των 90.000 ευρώ, όμως μέσα από το blog της έδειξε την ακριβή εξώδικη δήλωση - πρόσκληση από την παρουσιάστρια, η οποία έχει την ημερομηνία της 16ης Μαρτίου.

Δες τι έγραψε ακριβώς χθες η εκδότρια του Hello!

Σήμερα το πρωί μού επιδόθηκε η πιο κάτω εξώδικη δήλωση-πρόσκληση της κ. Ελένης Μενεγάκη.

/

Συμμορφούμενη με την ως άνω εξώδικη δήλωση, θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι το ποσόν το οποίο αιτούνται η κ. Μενεγάκη και ο κ. Λάτσιος, αμφότεροι ως ασκούντες τη γονική μέριμνα των ανήλικων τέκνων τους, με την από  4-3-2015 αγωγή τους κατά 1) της εταιρείας "ALPHA EDITIONS Α.Ε.", όπως αυτή νόμιμα εκπροσωπείται, 2) της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη και 3) του Άρη Καβατζίκη, εκδότριας και διευθυντή σύνταξης, αντίστοιχα, του περιοδικού "HELLO!", είναι συνολικά 90.000 ευρώ και για τα τρία ανήλικα τέκνα τους (3 τέκνα επί 30.000 ευρώ) και όχι 270.000 ευρώ (3 τέκνα επί 30.000 ευρώ για καθένα εναγόμενο), όπως εκ παραδρομής γράφτηκε. Τα ανωτέρω χρήματα, σε περίπτωση θετικής έκβασης της αγωγής για τους ενάγοντες (κ. Μενεγάκη και κ. Λάτσιο), μπορεί να πληρωθούν από έναν από τους τρεις εναγόμενους (εταιρεία  "ALPHA EDITIONS A.E.", κ. Μακρή ή κ. Καβατζίκη), τον οποίο και θα καθορίσουν οι ενάγοντες (κ. Μενεγάκη και κ. Λάτσιος).

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:20

Top 10