Έλενα Τσαβαλιά: Απαντά σε όσους λένε ότι ζουν συμβατικά με τον Μάρκο ενώ έχουν χωρίσει!

Μια συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση και απόλυτη ειλικρίνεια έδωσε στο ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα η Έλενα Τσαβαλιά! Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, μίλησε για τον γιο της, το διαζύγιο των γονιών της όταν εκείνη ήταν 11 χρονών αλλά και έδωσε απαντήσεις σε όσους τη θέλουν να ζει σε έναν συμβατικό γάμο με τον Μάρκο Σεφερλή ενώ έχουν χωρίσει…

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι με τον Μάρκο ζείτε συμβατικά μαζί, χωρίς να υπάρχει στην ουσία σχέση. Δεν σε ενοχλούν όλα αυτά που λέγονται, γιατί η αλήθεια είναι ότι επιδεικνύεις μια αξιοθαύμαστη στωικότητα στις κατά καιρούς φήμες
“Το αν θα δώσω βάση ή όχι σε κάτι που θα ακούσω εξαρτάται πάντα από το ποιος το λέει και γιατί. Αν κρίνω ότι ο λόγος δεν είναι σημαντικός, δεν ασχολούμαι καθόλου παραπέρα. Όλη αυτή η ιστορία για την σχέση μου με τον Μάρκο την ακούω τα τελευταία δυο -τρία χρόνια. Δεν ξέρω γιατί αναπαράγουν συνέχεια αυτό το θέμα. Ενδεχομένως, γιατί δεν έχουν άλλη είδηση. Όταν μια σχέση βαίνει καλώς, πρέπει να στραβώνει για κάποιους. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση. Ίσως ορισμένοι άνθρωποι δεν αντέχουν να είναι όλα καλά στη ζωή των άλλων”.

-Πολλοί σας ήθελαν χωρισμένους με τον Μάρκο;
“Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μας δουν χωρισμένους. Ξέρεις κάτι, αν επαναλαμβάνεις συνεχώς μια ιστορία, που κυκλοφορεί ως φήμη και δεν αποδειχθεί τελικά αυτό που ισχυρίζεσαι, η δική σου αξιοπιστία είναι αυτή που θα έχει υποστεί πλήγμα”


Για το διαζύγιο των γονιών της

“Ήμουν έντεκα χρόνων. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω τόσο για εμένα όσο και για τον αδελφό μου που ήταν μικρότερος, αλλά και σε σχέση με τον περίγυρό μου τους συμμμαθητές μου, καθώς εκείνη την εποχή τα μυαλά δεν ήταν τόσο ανοιχτά. Δεν ήταν αποδεκτό να είσαι παιδί χωρισμένων γονιών. Αυτή ήταν μια δύσκολη φάση της ζωής μου”.


Read More

And More