Έλενα Τσαβαλιά: “Είδα την πρεμιέρα του Γιώργου και της Φαίης. Δεν με φοβίζει τίποτα!”

Για όλους και για όλα μίλησε η Έλενα Τσαβαλιά, λίγο πριν την πρεμιέρα στο Mega. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα όσα έχουν συζητηθεί το τελευταίο διάστημα για την πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής.
Μιλώντας αρχικά για την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ανέφερε: “Δεν με φοβίζει τίποτα. Εμείς έχουμε μάθει να υπάρχουμε έτσι και στο θέατρο. Ο καθένας έχει ένα τρόπο να παρουσιάζει το προϊόν του, αν ο δικός μας αρέσει θα έχει επιτυχία. Είδα την πρεμιέρα τους. Μου φάνηκε βασισμένο στη γνωστή συνταγή και δικαίως γιατί συνταγή που σου έχει κάνει επιτυχία δεν την αλλάζεις. Βέβαια, ομολογώ ότι είδα και κάποια καινούργια, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, στοιχεία που δίνουν την απάντηση στην ερώτηση μα πώς ένας ηθοποιός -και συγκεκριμένα ο Σεφερλής- μπορεί να κάνει συνέντευξη. Κατά τον ίδιο τρόπο λοιπόν που ένας δημοσιογράφος και δύο και τρεις και τέσσερις μπορούν να χορεύουν, να τραγουδούν με ζωντανή ορχήστρα στο πλατό και να υποδύονται ρόλους, να κάνουν δηλαδή θέατρο”.
Όσο για την κριτική που έχει δεχτεί είπε: “Εγώ βλέπω ανθρώπους να ασχολούνται μαζί μας. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολούνται μαζί μας, πριν καλά-καλά ξεκινήσουμε”.

Read More

And More