Έλενα Τσαβαλιά: Η πρώτη της συνέντευξη για το πρωινό!

Συνέντευξη στο περιοδικό Ηello έδωσε η Έλενα Τσαβαλιά και μίλησε για όλα. Η όμορφη ηθοποιός διανύει μια απο τις καλύτερες περιόδους της ζωής της αφού ξεκινάει ενα καινούριο κεφάλαιο στα επαγγελματικά της παρουσιάζοντας το πρωινό του Mega μαζί με τον σύζυγο της Μάρκο Σεφερλή.

Αναφέρθηκε στην σχέση της με τον γιο της Χάρη αλλά και στην γνωριμία της με τον σύζυγο της που της άλλαξε την ζωή. “Δεν έχει καμία σχέση η ζωή μου με το πως ήταν πρίν γεννηθεί ο Χάρης. Ο γιος μας και για μένα και για τον Μάρκο είναι όλος μας ο κόσμος. Ο,τιδήποτε κάνουμε και σκεφτόμαστε, έχει σημείο αναφοράς εκείνον “.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγο της Μάρκο λέγοντας “Για κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας άλλος που του κάνει κλίκ, για μένα αυτός ήταν ο Μάρκος”.

Η Έλενα θυμήθηκε ποιά ήταν η στιγμή που την έδεσε για πάντα με τον Μάρκο: ” Ήταν η στιγμή που μου είπε ο Μάρκος οτι συμφωνεί να κρατήσουμε τον Χάρη. Όταν του ανακοίνωσα οτι είμαι έγκυος, τον ρώτησα θέλεις να το κρατήσουμε αυτό το παιδί; Δεν θα έφερνα ποτέ στον κόσμο ενα παιδί που ο πατέρας του δεν θα το ήθελε. Εκείνη την στιγμή λοιπόν άλλαξε τα πάντα οχι μόνο η σχέση μας αλλά ολόκληρη η ζωή μας”.

Ακόμη μίλησε για την κοινή πορεία της με τον σύζυγό της στο πρωινό του Mega αφού ο Μάρκος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής και η Έλενα συμπαρουσιάστρια: “Δεν δουλεύουμε πρώτη φορά μαζί. Και στο θέατρο Live είναι η επικοινωνία μας και μάλιστα την αντίδραση του κόσμου την έχουμε απέναντι μας. Είναι πολύ φυσιολογικό πια για εμάς να είμαστε στο σπίτι και μετά απο δυο ώρες να ανεβαίνουμε στην σκηνή”.

Ακόμα τόνισε πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός με την Φαίη και τον Γιώργο: ” Αντίπαλος είναι κάποιος απέναντι στον οποίο αγωνίζεσαι. Εμείς δεν πάμε να αγωνιστούμε εναντίον κανενός, αλλά να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο, να περάσει όμορφα, και με την δική μας τηλεοπτική πρόταση να ξεκινήσει ευχάριστα την μέρα του”.

‘Οταν ερωτήθηκε αν είναι δυναμικός χαρακτήρας η ίδια απάντησε: “Δεν λυγίζω εύκολα και γενικότερα δεν φοβάμαι εύκολα. Φοβάμαι μόνο ό,τι δεν μπορώ να παλέψω με τα χέρια και το μυαλό μου. Όλα τα άλλα θεωρώ ό,τι εάν με έχει ο θεός καλά, μπορώ να τα παλέψω”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό Hello! που κυκλοφορεί!

Read More

And More