Ε. Ασημακοπούλου στην Τατιάνα: ”Τώρα είμαι εδώ, αλλά το μυαλό μου είναι στη μικρή!”

Η γνωστή ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου, που πρόσφατα έγινε μανούλα ενός γλυκύτατου κοριτσιού, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του ”Αξίζει να το ζεις” – συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο. Η ίδια τόνισε πως εκείνος πάντα είναι κοντά της και μίλησε στην Τατιάνα για την κορούλα τους και τα επαγγελματικά της, που βάζει σε δεύτερη μοίρα, λόγω της μικρής.

”Την προηγούμενη εβδομάδα συζητούσα για μία επαγγελματική πρόταση, αλλά δεν… Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, πραγματικά. Η μητέρα μου ήταν πάντα μαζί μας και είναι το πρότυπό μου. Θα ήθελα κι εγώ να είμαι κοντά στο παιδί μου, στον άντρα μου. Οπότε εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσα να δεχθώ οτιδήποτε, ειδικά αυτή τη στιγμή που είναι μικρούλα. Μόνο 3 μηνών. Μ’ έχει συνέχεια ανάγκη. Είναι πολύ νωρίς τώρα για την αφήσω και να εργαστώ. Ακόμα και τώρα… Είμαι εδώ, το μυαλό μου είναι εκεί… Δεν αντέχω να μένω μακριά της πάνω από 2-3 ώρες το πολύ. Την βλέπω μετά και νομίζω πως έχει αλλάξει. Παίρνω ρίσκο αυτή τη στιγμή. Λέω ότι έχω ένα παιδάκι, πρέπει να είμαι δίπλα του, με χρειάζεται. Αν ο Μπρούνο χρειαστεί να παίξει σε μια πόλη εκτός Ελλάδας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να χωρίσω από την οικογένειά μου.”

”Με τον Μπρούνο είμαστε μαζί περίπου 4,5 χρόνια κι έχουμε τσακωθεί 3 φορές… Εγώ ξεσπούσα στα ελληνικά κι εκείνος στα ιταλικά. Θέλω πολύ η μικρή να μάθει και ιταλικά. Επειδή στο σπίτι δεν έχω βοήθεια, όταν είναι κι εκείνος την φροντίζει για να κάνω εγώ κάποιες δουλειές. Στο σπίτι είμαι συνέχεια με μια κοτσίδα και μια φόρμα. Μην κοιτάς τώρα, που ήρθα εδώ και περιποιήθηκα… (γέλια) Δεν έχω χρόνο να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Εμένα δεν με πειράζει που είμαι έτσι… αλλά φαντάζομαι ότι εκείνου δεν του αρέσει!”

Δες το βίντεο:

Read More

And More