Ε. Ασημακοπούλου: Λέει ”όχι” στο μεγάλο κανάλι και παραμένει στη Θεσσαλονίκη!

Η γοητευτική ηθοποιός, Έλενα Ασημακοπούλου, που δεν μπορεί λεπτό ν’ αποχωριστεί τη μικρή της πριγκίπισσα, Μαρία – Ροζάρια, είπε ”όχι” σε πρόταση που της έκανε το MEGA να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά ”Βασιλιάδες”. Ο λόγος βέβαια, είναι η κορούλα της.

Ο σύζυγός της, Μπρούνο Τσιρίλο, σύμφωνα με την Espresso, υπέγραψε γι ακόμα μία χρονιά με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που δείχνει ότι το ζευγάρι θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για έναν ακόμη χρόνο σίγουρα. Οπότε η Έλενα, που έχει αποφασίσει να μην προσλάβει νταντά, δεν θα μπορούσε να πηγαινοέρχεται από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, λόγω των καθημερινών προβών και γυρισμάτων για τη σειρά.

”Ήταν μια πολύ σημαντική για μένα πρόταση. Όταν έκανα το ραντεβού, υπήρχε πολύ θετικό κλίμα από την πλευρά τους, όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου μου, με κρατούν μακριά από την Αθήνα και επειδή πρόκειται για καθημερινό σίριαλ είναι πολλές οι απαιτήσεις, όπως πολύωρες καθημερινές πρόβες.

Από την αρχή επίσης, έχω επιλέξει να μεγαλώσω το παιδί μου εγώ, κάτι που σημαίνει ότι είμαι μαζί της όλη μέρα. Δεν κλείνω την πόρτα σε καμία επαγγελματική πρόταση, γιατί οι μέρες είναι δύσκολες. Αν ήταν κάτι το οποίο θα μπορούσα να το συνδυάσω, θα το έκανα αναμφισβήτητα”, δήλωσε η Έλενα στην Espresso.

Read More

And More