Η Έλενα Παπαρίζου και η Νατάσα Θεοδωρίδου μας εύχονται καλό Χειμώνα!

Μπορεί η βροχή να προκαλεί μια ελαφριά μελαγχολία σε όσους δεν θέλουν να αποχαιρετίσουν ακόμη το καλοκαίρι, η Νατάσα και η Έλενα όμως ανυπομονούν! Για ποιο πράγμα; Μα φυσικά για το Χειμώνα; Με ευχές για καλό Χειμώνα λοιπόν ευχήθηκε η μία στην άλλη καλή αρχή στο twitter, για μια δημιουργική νέα σεζόν.

Είναι αλήθεια πως οι δύο τους τον τελευταίο καιρό είναι πιο συχνά μαζί και κάνουν παρέα. Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή, οι δύο αγαπητές τραγουδίστριες θα βρεθούν μαζί και επι σκηνής το Χειμώνα, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή στον Βοτανικό.

Σήμερα όμως όπως φαίνεται οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν σε κάποιο στούντιο για τις ανάγκες φωτογράφησης.
Μια φωτογράφηση που θα ντύσει τους δρόμους της Αθήνας, προμοτάροντας την επικείμενη συνεργασία τους. “Καλή μας αρχή Ελενάκι μου” ευχήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου για να πάρει την απάντηση “Ε, καλό μας χειμώνα μαζί και με τις πρώτες βροχές σήμερα”! Μαζί με την… ευχή οι δύο τους μοιράστηκαν με τους θαυμαστές τους μια φωτογραφία…

Tην… “μυστική” τους συνάντηση άλλωστε είχε προδώσει νωρίτερα ο Γιάννης Μαρκετάκης από τον δικό του λογαριασμό στο twitter. Εκεί λοιπόν ανέβασε κάποιες φωτογραφίες με όλη την ομάδα που επιμελείται το styling της Έλενας.

Read More

And More