Θοδωρής Μισόκαλος: Απολύθηκε από φαντάρος ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη!

Το χειμώνα κλήθηκε να υπηρετήσει την μητέρα πατρίδα ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος και πριν λίγες μέρες (την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου) πήρε το απολυτήριό του από το Πολεμικό Ναυτικό.
Ο 28χρονος αδελφός της παρουσιάστριας (που είναι και η μεγάλη της αδυναμία), αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές τους στην Νομική Σχολή του European University Cyprus αποφάσισε να πάει φαντάρος. Έτσι, παρουσιάστηκε στην Θήβα και κάνει την θητεία του στο πολεμικό ναυτικό.
Ωστόσο, ο ίδιος φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τα social media για το πως περνάει, αναρτώντας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Ενώ, τον Ιούνη πήρε και τιμητικό βραβείο, συμμετέχοντας ως εθελοντής σε πρόγραμμα αιμοδοσίας.

Τώρα, όμως, έβαλε στην άκρη τη στολή με με μεγάλη συγκίνησε έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους νέους φίλους που έκανε στο στρατό, αλλά και στους ανθρώπους που συνάντησε εκεί.
“Γνώρισα καλούς και άξιους ανθρώπους. Περάσαμε ένα χρόνο μαζί.. Σας ευχαριστώ για όλα και τιμή μου που υπηρέτησα το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό”, έγραψε στο προφίλ του και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία…

Εμείς να του ευχηθούμε… “καλός πολίτης”!

Read More

And More