Ελένη Μενεγάκη: Η γέννηση της κόρης της και τα πρώτα λόγια μετά τον τοκετό!

“Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι! Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι”, έγραψε στο twitter της η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Δευτέρας (λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης της)
Το τέταρτο παιδί της παρουσιάστριας του Alpha γεννήθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής με καισαρική τομή στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ. Η μπέμπα ζυγίζει 2.750 γραμμάρια και η Ελένη έχει ξετρελαθεί μαζί της.

Η ίδια μάλιστα, ευχαρίστησε τους φίλους της στα social media γράφοντας: “Σας ευχαριστώ που κι εσείς με την αγάπη σας και την θετική σας ενέργεια με βοηθήσατε να φτάσω στο ονειρεμένο σήμερα!Και να θυμάστε … Δώστε απλόχερα την αγάπη σας παντού και να είστε σίγουροι οτι με κάποιον τρόπο θα γυρίσει πίσω!”
Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε με προγραμματισμένο ραντεβού και λίγο μετά τις 19:00, στο μαιευτήριο των βορείων προαστίων και γέννησε με καισαρική. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα είχε επισκεφτεί το μαιευτήριο και το μεσημέρι του Σαββάτου για τον απαραίτητο έλεγχο.

Η Ελένη ήταν καθόλα έτοιμη για να υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο αφού μετά την Λάουρα, την Βαλέρια και τον Άγγελο ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει.
Στο πλευρό της άλλωστε είχε από την πρώτη στιγμή όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και τον γιατρό της, Γιώργο Σταματίου.

Λίγες ώρες μετά τον τοκετό, η Ελένη ενθουσιασμένη διάβασε τα μηνύματα αγάπης που της έστειλαν, έκανε retweet το συγκινητικό μήνυμα του fan club της και ξεκουράστηκε, μέχρι να επιστρέψει με τα νέα της μηνύματα και το “ευχαριστώ” στους φίλους της στο twitter!

Read More

And More