Ελένη Μενεγάκη: Τα δημόσια λόγια αγάπης για τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο!

“Ναι! Θέλει να την έχει συνέχεια στην αγκαλιά του… Να την φροντίζει! Είναι πολύ τρυφερός!”, αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη για τον Ματέο Παντζόπουλο και το πώς συμπεριφέρεται στην νεογέννητή κορούλα της.
Η γνωστή παρουσιάστρια με συγκίνηση μίλησε ανοιχτά για τις τρυφερές στιγμές που περνά με τον καλό της, μετά και τον ερχομό της μπέμπας τους.

/

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα είχε πει στον αέρα της εκπομπής: “Έχω βοήθεια σημαντική, την πιο σημαντική. Να τα λέμε αυτά. Μπράβο και στους μπαμπάδες που συμμετέχουν με αγάπη και όχι με το ζόρι. Όχι με λουράκι… έλα βόηθα, ούτε με απειλή… δεν είναι μόνο δικό μου. Πρέπει από μόνος του ο άλλος να θέλει”.
Η παρουσιάστρια, η οποία σπάνια εκφραζόταν δημόσια για τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, Μάκη Παντζόπουλο, πλέον δείχνει πιο άνετη με αυτό το θέμα, ενώ δεν κρύβει την ευτυχία που βιώνει στο πλάι του!

Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι ο Ματέο από την πρώτη στιγμή την βοηθά σε ότι έχει να κάνει με το μωρό, ενώ και στο μαιευτήριο είχε εμφανιστεί με μια μπλούζα που έγραφε πως “οι αληθινοί άντρες αλλάζουν πάνες”…

Read More

And More