Ελένη Μπούση: H γυναίκα που βοήθησε στα δύσκολα τη Γωγώ Μαστροκώστα αποκαλύπτει…

Η Ελένη Μπούση είναι μια σύγχρονη ”Μητέρα Τερέζα”. Το φιλανθρωπικό της έργο είναι τεράστιο. Είναι αγαπημένη φίλη της Άννας Βίσση και κουμπάρα της Γωγώς Μαστροκώστα. Και σε συνέντευξη που έδωσε στο People, μίλησε για όλα αυτά.

Για τη Γωγώ όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ο άνθρωπος που τη στήριξε στη δύσκολη μάχη της με τον καρκίνο. Η Ελένη που ζει μόνιμα στο Σικάγο, όταν έμαθε ότι η Γωγώ χρειάζεται άμεσα θεραπεία, την κάλεσε στο σπίτι της, τη φιλοξένησε και της σύστησε τους καλύτερους γιατρούς.

Η ίδια απαντάει στο εάν νιώθει ο φύλακας άγγελος της: ”Ίσως ήμουν ο άγγελος που την έπιασε από το χέρι και την καθοδήγησε. Αλλά εκείνη είναι ο άγγελος που μιλάει για αυτό και προσπαθεί να δώσει στον κόσμο να καταλάβει πως είναι απαραίτητο να μιλάς για τον καρκίνο”.

Η Ελένη Μπούση είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση στην Αμερική, στην Ελλάδα και στην Αφρική. Είναι δίπλα στον συνάνθρωπό της κάθε στιγμή, προσφέροντας ανιδιοτελώς την αγάπη και τη στήριξη της. Και αφορμή για όλο αυτό, στάθηκε η περιπέτεια που είχε με την υγεία της στην ηλικία των 15.

Διάβασε περισσότερα στο People

Read More

And More